Свирепа борба се развихря за наследството на Lamborghini. Италианска козметичка

...
Свирепа борба се развихря за наследството на Lamborghini. Италианска козметичка
Коментари Харесай

Свирепа борба за наследството на Ламборгини: Незаконна дъщеря рови в боклука за ДНК от семейството

Свирепа битка се развихря за наследството на Lamborghini. Италианска козметичка твърди, че е противозаконното дете на Тонино Ламборгини. Тя стигнала даже до крайности, с цел да го потвърди. Наела частен детектив, с цел да вземе слюнката от сламка, употребена от наследница на благосъстоянието.

35-годишната Флавия Борзоне е съдена от сина на създателя на именития производител на суперавтомобили за клюка. Красавицата обществено съобщи, че Ламборгини е спал с майка й и е неин същински татко.

Борзоне, козметик от Неапол, споделя, че Тонино Ламборгини, синът на Феручо Ламборгини, се е срещнал с майка й, неаполитанската оперна певица Розалба Колосимо, в края на 80-те години. Тя е била едвам на 17 години.

Борзоне сподели, че Ламборгини спрял и й предложил транспорт на Колосимо, до момента в който чакала рейс в Милано

Твърди се, че двойката е почнала връзка и през 1988 година се ражда Борзоне.

През 2019 година година тя се появи в телевизионни стратегии и клюкарски списания и стартира тежка борба, с цел да потвърди, че в действителност е обвързвана със семейство Ламборгини.

Флавия е толкоз обезверена, че наема частни детективи да ровят в боклука на певицата Елетра Ламборгини, дъщерята на Тонино. Те имат за цел да намерят ДНК проба, посредством която да се организира ДНК тест. Членовете на семейство Ламборгини поредно отхвърлят да го създадат по естествения метод. Детективите споделиха, че са намерили сламка, употребена от 29-годишната социалистка. С нея тя пила студено кафе фраучино.

Експерти от университета във Ферара споделиха, че ДНК тестът от сламката, наречена от италианските медии „ сламката на хилядите секрети “, потвърждава генетично съвпадане сред Борзоне и Ламборгини

Но юристите на автомобилното семейство настояват, че тестът е взета без единодушие. Следователно е „ противозаконна “ и не би трябвало да се смята за уместно доказателство.

Адвокатът на козметичката Серджо Кулиерси сподели:

„ Ние донесохме в съда доказателството, че тя не лъже “.

Той добави, че съвпадението на ДНК потвърждава „ 100 %, че дамите са сестри “.

„ За нас беше значимо да покажем, че Флавия Борзоне не желае да обиди Ламборгини. Тя просто желае да бъде разпозната като негова щерка. Тя е живяла години наред, без да знае кой е татко й. “

Борзоне сподели пред съда, че през 2019 година тя е карала от вкъщи си в Неапол до Болоня, с цел да се срещне с Тонино, надявайки се да срещне мъжа, за който има вяра, че е нейният татко.

Един от нейните юристи, Джан Мария Романело, сподели:

„ Тя имаше това терзание отдавна. Нямаше същите физически характерности като хипотетичния си татко. Когато той и майка й се караха, тя постоянно чуваше майка си да споделя: „ Тя даже не е твоя щерка “.

Борзоне скрито записа диалог с наследника на Ламборгини, който управлява филиала за първокласни артикули на стойност 400 милиона евро

„ В диалога Ламборгини призна, че е имал връзка с Колосимо “, сподели един от нейните юристи пред съда.

Майка й сподели, че Борзоне не преследва делото за финансова полза:

„ Тя просто желае истината. Ако всичко беше поради парите, щях да направя всичко това, когато Флавия беше на две години. “

Делото е отсрочено за март.

Източник: DailyMail/Превод: SafeNews

Още вести четете в категорията Живот 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР