Свилен Ноев и Михаела Филева представиха общия си проект Хронометър.

...
Свилен Ноев и Михаела Филева представиха общия си проект Хронометър.
Коментари Харесай

Вижте новото видео на Михаела Филева и Свилен от Остава

Свилен Ноев и Михаела Филева показаха общия си план " Хронометър ". Песента е част от първия независим албум на Свилен - " Different " и към този момент има и видео, налично в YouTube.

" Искало ли ти се е да можеш да спреш времето в най-хубавия миг... Когато си в действителност благополучен, обичан, здрав? Със взаимния ни сингъл " Хронометър " ще съумеете, най-малко за няколко минути " - това написа Свилен Ноев за новия си план с Михаела.

" Хронометър " се появи в интернет пространството доскоро повече от месец. Музиката и текста са на Свилен Ноев и дружно звучат красиво и провокативно - карат слушателя да желае да ги чува още веднъж и още веднъж, с цел да откри своя смисъл в песента. Интересно, нетипично и доста красиво е и музикалното наличие на Михаела Филева в дуета.

Артистичната симбиоза сред двамата докара до разумното си продължение. По-рано тази година поп изпълнителката включи красиво акустично осъществяване на песента " Шоколад " в своя втори независим албум " Нова страница ", който излезе през месец май.

Видеоклипът към песента " Хронометър " е на режисьора Bashmotion. Той съумява да спре и да върне времето обратно благодарение на актьорите Давид Крумов, Владислав Василев, Румен Зимбилев, Девора Крумова и Алена Аргирова.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР