Свикнали сме с идеята, че звездите трябва да бъдат пример

...
Свикнали сме с идеята, че звездите трябва да бъдат пример
Коментари Харесай

Певци и водещи крадат от зеленчуци до коли: Кеца задигна кактус от Ботаническата, Нора Недкова - 6 тениски от бутик и още...

Свикнали сме с концепцията, че звездите би трябвало да бъдат образец за подражателство. Това е една от аргументите напълно от близко да следим дейностите им, а любопитни се оказват тези, прескочили закона - кой карал с превишена скорост, под въздействието на алкохол и опиати, и въобще всяка стъпка, отвела ги в правосъдната зала. Случаите са доста и до един цветисти, тайнственост са обаче звездните обири.

Преди броени дни всички погледи бяха вперени в поп-фолк изпълнителя Константин, мотив за което бе обирът, който сътвори дружно с брата на сътрудника си Борис Дали - Велислав Делибалтов, в столичен магазин. Двамата отмъкнаха зеленчуци, а това повдигна въпросителни - има ли други известни и какво по-точно са плячкосали. Оказа се, че историята помни не малко имена, измежду тях поппевеца Васил Найденов, някогашната тв водеща Албена Вулева, носителката на еротичния приз „ Мис Плеймейт “ Нора Недкова и експосланичката Елена Поптодорова.

Битка
Кражбата на мъжкото дуо бе снимана и споделена в развлекателната платформа Инстаграм. Разбира се, за никого не е загадка, че от няколко месеца насам профилът на Константин e кондензиран с хумористично наличие, целящо да развесели многочислените му почитатели. „ Хайде стой, стой, хайде “, споделя Коцето, както го назовават околните му другари и познати, откакто се хваща на бас с Велислав. Момче от магазин за хранителни артикули стартира да ги гони, откакто двамата  отмъкват една тиква и няколко банана - любопитно е, че даже служителят е с необятна усмивка, откакто разпознава звездата. Мускулестите мачовци потеглят и след няколко метра стопират, с цел да се дадат обратно с колата – не е снимано обаче дали заплащат или връщат взетите артикули. „ Толкова ли ви доскуча “, „ Тийнейджъри “, „ Държи дискотека, кара порше - краде банани за спорта “, със смях споделят и почитателите.

И в случай че кражбата на Коцето, както го назовават в музикалния отрасъл, е наивна, то не по този начин наподобяват нещата при скандалната моделка Нора Недкова, която сега води своя тв графа. Тя стана за смях, откакто открадна шест тениски. Драмата към кражбата се разиграваше в границите на няколко седмици, в които Мис Плеймейт обясняваше, че е взела облеклата от столичен бранд за реклама, като сделката била да ги носи по време на престоя си в къщата на „ ВИП Брадър “. Според нея тоалетите били изгубени при преместването на багажа, а съгласно магазина - до една са били налични, просто русокосата хала е решила да ги задържи, без да заплаща.  „ Подобна насмешка с някой, който в тази ситуация ти е съдействал, тъй като никой не е имал желанието да го направи, е, меко казано, смешно. Нора, изводите си ги направихме, постъпката ти е дребнава и извънредно неточна “, гласеше част от позицията на марката. Към нея бяха прикрепени и фотоси на Нора, на които театралничи със „ изгубените облекла “.

Съжаление

Идолът на българската поп музика Васил Найденов шокира с самопризнание в предишното. Кеца, както назовават музикалния любим, издаде, че е отмъкнал не един, а цели два кактуса от Ботаническата градина в Балчик. Успял да ги изнесе под носа на защитата и да ги транспорти до София. Между две участия на морето той отишъл до китното крадче, с цел да отпразнува рождения ден на своя импресарио. Когато влезнал в градината и видял растенията, не съумял да се сдържи - две от тях привлекли вниманието му и решил да ги причисли към огромната си сбирка. “Тези неща ми основават едно успокоение и възприятие на уют, че съм си вкъщи. Повярвайте, че това е доста значимо за един реализатор, защото ние обикаляме непрестанно по участия от град на град “, разяснява по тематиката самият артист. В този случай откровението омаловажава стореното.

Със закона се сблъска и някогашният дипломат Елена Поптодорова. Тя беше арестувана на летище " Фредерик Шопен " на 27 февруари 2017 година, откакто беше открито, че е откраднала безценен крем от безмитния магазин на летището.

Вулева сви компоти и изтривалки

Неотдавна междусъседска война се заформи в блока на някогашната водеща Албена Вулева. Съседка я погна, обвинявайки я в кражба на компоти от мазето и входни изтривалки.


Дрязгата посред им лъсна в канала на Албена в Ютуб. Нейна позната реши да спусне завесата и да изобличи същинската същина на русокоската с язвителен език. „ Ще заведа дело да знаете, ще викна правосъден спор... Пее по цяла нощ, кучета лаят - кой не я знае? Целият блок пропищя, ще заведа дело ", гласи част от историята на комшийката. Интересно е, че 44-годишната русокоска отвръща с отговор на мненията, като написа, че изтривалките си остават за нея. Коментарът й послужи като удостоверение, че точно тя стои зад похищението.

Осъдиха Капчикова за обир

През миналия септември стана ясно, че плеймейтката Ася Капчикова е наказана на три месеца затвор условно, с три години изпитателен период за лишаване на мобилен телефон. Именно тя дала начало на конфликта сред нея, адреналинката Яна и непозната рускиня - трите купонясвали досега, в който от сметката изчезнали 100 лева Това предизвикало някогашната възлюбена на Криско, която в изблик на гняв отмъкнала телефона на чужденката. Историята се разиграва през септември 2015 година Обвинителният акт е импортиран в Софийския областен съд по-късно - през януари 2017 година. След отсрочени съвещания при започване на 2018 година се стига до неоправдателната присъда. Защитата на Капчикова желае ново разглеждане и апелативният съд го връща на Софийския градски съд. През предишния месец състав от три дами удостоверява напълно неоправдателната присъда за плеймейтката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР