Свикнали сме обикновено книгите да са по-добри от филмовите екранизации.

...
Свикнали сме обикновено книгите да са по-добри от филмовите екранизации.
Коментари Харесай

5 страхотни филмови адаптации по книги

Свикнали сме нормално книгите да са по-добри от филмовите екранизации. Те не са лимитирани от време и целева публика, което значи, че романите нормално са най-чистата форма на история.

Винаги обаче има и изключения. Има акомодации, които съумяват да устоят на тестванията на времето, когато са направени вярно.
 В гръцките икони Св. Димитър побеждава българския цар Калоян 26 окт 2022 | " Отсам в ъгъла са иконите. Най-важната е св. Харалампий, тъй като надвивал на чумата, но турците му извадили...
 

„ Форест Гъмп “ – Уинстън Грум

В някои случаи романите могат да съдържат повече детайлности от кино акомодации, което ги прави толкоз превъзходни, само че не и в тази ситуация с Форест Гъмп. Книгата, написана от Уинстън Грум, е прекомерно огромна и съвсем удавя читателя в ненужни детайлности, карайки хората да прескачат една или 10 страница. Филмът обаче включва единствено най-вълнуващите елементи от живота на Форест (Том Ханкс). Във кино лентата той се трансформира във боен воин, звезда на пинг-понг и бягащ феномен, само че за благополучие не се загатва за пътуването му в космоса, което, дано бъдем почтени, е стъпка прекомерно надалеч. Дори за Форест.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР