Свикнали сме да гледаме и да четем за фитнес режимите

...
Свикнали сме да гледаме и да четем за фитнес режимите
Коментари Харесай

Анджелина Атанасова шокира с признание за килограмите си и има ли ринопластика

Свикнали сме да гледаме и да четем за фитнес режимите на родните инфлуенсърки, само че се оказва, че не всички спринтират по столичните фитнеси, с цел да пъчат дупета в съблекалните. Е, най-малко Анджелина Атанасова не намира време да съблюдава диети и да тренира.

Плеймейтката сподели на стори, че не съблюдава никакви диети и не тренира, тъй като е затрупана от работа. Нейни почитатели живо се вълнуват по какъв начин любимката им се е стопила толкоз, само че се оказва, че няма загадка. " Работа, работа, работа " - думи, които явно и Атанасова доста обича.

Виж още: Раздялата на Сандев и Стела е фалшив? Феновете разконспирираха сякаш „ някогашната “ двойка

Атанасова отхвърли обаче един слух по собствен адрес, а точно, че има ринопластика. Оказва се, че Анджелина не е последвала образеца на много от другите известни столични бръмчалки, които направиха пътека до Истанбул, с цел да клъцнат нослетата.

Личният живот на Анджелина обаче е цялостна тайнственост. Неуспялата фолкпевица не показа има ли си гадже, само че на сторита загатна, че в сърцето ѝ не се е настанила ледената кралица. Кой е той, на какъв брой години и с какво се занимава – не е известно на този стадий, само че е несъмнено, че не е момче от крайните квартали.

Виж още: Обича чашката и търси паралия: Дупничанка ще мине през всяка за сърцето на Виктор Стоянов

Изображение: https://www.instagram.com/andjellinaatanasova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР