Свидетели сме на поредното раздаване на държавни средства под масата,

...
Свидетели сме на поредното раздаване на държавни средства под масата,
Коментари Харесай

Две седмици преди вота управляващите раздават милиони на „свои хора”

„ Свидетели сме на следващото разпределяне на държавни средства под масата, на мрачно, от страна на правителстовто на ГЕРБ и техните съдружни сътрудници от " Обединени патриоти ". Става дума за предприятието за ръководство на действия по запазване на околната среда – ПУДУС. Председател на УС е министърът на околната среда и водите господин Емил Димитров. В началото на тази седмица с учудване открихме, че въпросното дружество е отворило за събиране планове, свързани с общини във ВиК бранша – пречиствателни станции, водопроводи, канализации и различен вид уреди. Срокът за кандидатстване от началото на тази седмица понеделник до петък ”. За това сигнализира по време на конференция на „ Позитано 20 ” кметът на Дряново и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Трифон Панчев.

Той посочи, че в границите на пет дни всички общини, които имат подготвени планове могат да аплайват за въпросните уреди, като описът с документи, които би трябвало да се приложат е 2 страници. По думите му обаче поради късият период общините няма да могат да се приготвят за тази процедура: „ Разбира се ще съумеят единствено тези, които са предизвестени авансово от страна на властимащите ”, добави Панчев.

„ Две седмици преди изборите ръководещите не престават да раздават милиони под масата на „ свои хора ”, сподели още Трифон Панчев и добави, че тази процедура е дискриминационна, съмнителна и основава предпоставки България още веднъж да бъде загатва в отрицателните летописи на ОЛАФ и други контролни институциии.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР