Свидетели по разследването срещу Красимир Каменов Къро разказват, че той

...
Свидетели по разследването срещу Красимир Каменов Къро разказват, че той
Коментари Харесай

Нова версия: Къро поръчал убийството на Мето Илиенски

Свидетели по следствието против Красимир Каменов Къро описват, че той е поръчал и провел убийствата на боса от ВИС Мето Илиенски, и на „ Братя Византийци “ – Радослав и Николай Бикови. Това оповестява Българска национална телевизия.

Вечерта на 29 ноември 2003 година Мето Илиенски получава телефонно позвъняване, до момента в който е в жилището си в кооперация на бул. „ Ал. Пушкин “ в столичния кв. „ Павлово “, известна в незаконния свят като „ колумбийското посолство “. Малко по-късно Методиев излиза самичък, без защита и без телефон. Качва се на мрачно „ Ауди “, което поема към кв. „ Бояна “. Това е последната диря от него. Твърди се, че близкият до него Петър Божилов е знаел с кого е отишъл на среща, само че до гибелта си при скандал по време на лов край село Плана през 2012 година той не споделя нищо.

Българска национална телевизия твърди, че е сходна ориста на „ Братя Византийци “ – Радослав и Николай Бикови. Те са известни като отговорниците за разпространяването на дрога в кварталите „ Надежда “, „ Свобода “ и „ Илиянци “. Работили са за Христофорос Аманатидис-Таки.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР