Светското списание Татлър избра Беатрис Боромео от Монако за най-елегантната

...
Светското списание Татлър избра Беатрис Боромео от Монако за най-елегантната
Коментари Харесай

Коя е най-елегантната кралска особа в Европа

Светското списание " Татлър " избра Беатрис Боромео от Монако за най-елегантната кралска персона в Европа, заяви в. " Дейли мейл ".

Съпругата на Пиер Казираги е на 36 години. Тя измести за купата британките Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, испанската кралица Летисия и нидерландската Максима с помощта на " слабостта си към " Валентино ", " Армани Приве " и " Шанел ".

Беатрис е щерка на италианския благородник дон Карло Фердинандо. Семейството й има Боромейските острови в Лаго Маджоре от 16-и век. Тя е работила като политически публицист и документалист, преди да се омъжи за сина на принцеса Каролина от Монако. На сватбата си през 2015 година тя се появи в четири елегантни рокли - две " Валенитно " за гражданската гала и две " Армани Приве " за църковната.

Графиня Беатрис към този момент роди две деца, само че фигурата й е непроменена. Тази година тя стана посланичка на " Диор ".

Семейство Боромео има близки връзки с фешън къща " Валентино ". Чичото на Беатрис - граф Матео Марзото, е някогашен неин шеф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР