Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, срещу когото бе извършен опит за

...
Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, срещу когото бе извършен опит за
Коментари Харесай

Касиел Ноа Ашер призова за помощ за Денди, има нужда от кръв

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, против който бе осъществен опит за съзнателно ликвидиране, е в тежко положение в столичната УМБАЛ " Света Анна " и се нуждае от кръводарители, заяви актрисата Касиел Ноа Ашер в профила си в обществените мрежи.



" За в този момент ни остава единствено да се молим Денди да има шанс! Който желае да подари кръв / има потребност / може да го направи още на следващия ден в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. От там дават записка, която носите в Окръжна болница св. Анна! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна. Но аз ще ида на следващия ден - тъй като нещата са незабавни ", прикани Касиел Ноа Ашер.

По нейна информация това не е първото посягане над светския хроникьор. По думите на актрисата, Денди е бил пребиван най-малко два пъти досега.

Светският хроникьор е превозен в Университетската болница " Света Анна ", а искащите да дарят кръв могат да го създадат през днешния ден в Националния център по трансфузионна хематология, като оповестят имената на Любомир Милчев, а по-късно занесат бележката в лечебното заведение.

Разследването по случая продължава от криминалисти на столичното Шесто РПУ под надзора на държавното обвиняване.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР