Световното изложение за мобилни технологии и уреди, което се провежда

...
Световното изложение за мобилни технологии и уреди, което се провежда
Коментари Харесай

Пред отмяна е световното изложение за мобилна техника в Барселона

Световното ревю за мобилни технологии и уреди, което се организира в Барселона от 24 февруари, може би ще бъде анулирано поради опасенията от събирането на хора от целия свят в разгара ва епидемията от ковид COVID-19.

" Ройтерс " заяви, че съгласно източници на организацията бордът на уредниците GSMA ще се събере изключително в петък, с цел да реши дали да не прекъсне подготовката в последния миг.

За столицата на Каталуня семейството на Mobile World Congress (MWC) е освен въпрос на известност, само че и на положителни доходи. По данни на GSMA през предходната година конференцията е донесла на локалната стопанска система към 470 милиона евро.

Китайски компании, в това число колосите Huawei, ZTE, Oppo и Xiaomi не са разгласявали отдръпване, въпреки уредниците да сложиха изискване техни представители да не са от провинция Ухан и да са били най-малко от две седмици отвън страната.

Но няма да вземат участие огромни имена като Amazon, LG Electronics, Ericsson, McAfee, Cisco Systems, Sprint Corp и Фейсбук. Преди това отхвърли си оповестиха NTT Docomo, Sony, Intel и Nvidia

На подобен голобален конгрес с значими представители и семинари нормално се събират до 100 000 души.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Китайският ковид (93)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР