Световният №1 Новак Джокович успя да се класира за полуфинал

...
Световният №1 Новак Джокович успя да се класира за полуфинал
Коментари Харесай

Новак Джокович се класира за 1/2-финал в Лондон

Световният №1 Новак Джокович съумя да се класира за полуфинал на заключителния шампионат за сезона на ATP, който се организира в английската столица Лондон. Сърбинът се наложи над първата ракета на Германия Александър Зверев с 6-3, 7-6(4) 1 час и 38 минути игра.

В целия мач имаше единствено един пробив. Той се случи във втория гейм на първия сет в интерес на Ноле. Това даде психически преимущество на Джокович, който въпреки всичко трябваше да отразява две благоприятни условия за рибрейк в седмия гейм.

Във втората част Зверев играеше по-добре, само че постоянно когато би трябвало сервисът на Новак го измъкваше. Сърбинът имаше единствено един комплициран гейм, когато съумя въпреки всичко да изравни за 2-2.

Закономерно се стигна до тайбрек. В него Зверев стартира по-добре и поведе с минибрейк и 2-0; Тогава Джокович заигра доста по-точно и с хубави севриси затвори мача след 7-4.

Така на следващия ден Новак Джокович ще играе с австриеца Доминик Тийм, а испанеца Рафаел Надал ще срещне руснака Даниил Медведев. А Александър Зверев си събра багажа.
 Даниил Медведев: Знаех, че би трябвало да се възползвам от грешките на Надал
Даниил Медведев: Знаех, че би трябвало да се възползвам от грешките на Надал

" Чувствах се добре и бях убеден "
 Снимка 506280
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР