Световният зрител със затаен дъх чака финалния сезон на Игра

...
Световният зрител със затаен дъх чака финалния сезон на Игра
Коментари Харесай

Българските роли на Game of Thrones

Световният фен със спотаен мирис чака финалния сезон на Игра на тронове. Кой кого ще набие, кой кого ще изяде, кой с кого ще се сноши и ще се окажат след това родственици - такива неща вълнуват феновете на сериала. Но в България сме късметлии и гледаме следващия сезон на нашенския римейк в сериала. Нека се срещнем с основните герои и кои артисти са в техните функции.
Церсей Ланистър - Правещата всевъзможни взаимни отстъпки в името на властта е кака ви Церсей, изиграна в живия живот от правещия всевъзможни безполезни обединения в името на властта министър председател на родината ни. Може би още не сме стигнали до епизода, в който върви гол по улиците и киселите лелки от фейсбук са излезли и му викат “срам, срам”, вместо да го хвалят и да му пускат на стената икони и гълъби.
Джейми Ланистър - Брат и ухажор на Церсей, татко и на децата ѝ. Пък и прекрасен. В България тая роля се играе от няколко индивида, само че в случай че тръгнем да ги изброяваме, Вальо Златев и Кирил Домусчиев ще се разсърдят несъмнено.
Тирион - Той е добре с всички управляващи. Пресметливо джудже, което шепне в ушите на властимащите, не носи персонално отговорността и оцелява постоянно, даже това да наподобява доста малко евентуално. Разбира се, ролята му у нас е поверена на Волен Сидеров.
Джон Сняг - Кралят на Севера умря, само че го съживиха, с цел да може да спи с вуйна си, дето има дракони. Горе-долу толкоз неуместни са и българските медии, които са зомби, участващо в инцест в услуга на митични рептили.
Санса Старк - Тя е подценявана поради хубостта си принцеса, минала през какво ли не. В българската ѝ роля това е Цецка Цачева, тъй като постоянно такава ни е художествената интерпретация на нещата.
Аря Старк - Напориста, отмъстителна и подценявана, Аря се изучи по чужбина и се върна да се бори със статуквото с смелост, мъжество и даже свирепост. За жал ролята ѝ в нашия свят е мощно овакантена.
Бран Старк - Момчето-пророк, което може да гледа в предишното, да планува бъдещето и да си върти очите наобратно е към момента мистична фигура с неразбираема роля в сюжета на Игра на тронове. Реално неговата роля в нашия жив живот се играе от всяка трета гостенка на Гала по тв приемника, която чете хороскопи или гледа на бръмбари знахари.
Денерис Таргарян - Яхнала дракони и посредством свирепост проповядва независимост и тъждество, само че се кичи с 25 трофеи на владетелка. Същата Корнелия Нинова, която в случай че можеше, щеше да обязди два МиГ-а, вместо коне на селски карнавал.
Варис - Господарят на шепота, имащ огромна агентура за събиране и разпространяване на клюки. Неговата корпулентна роля у нас е явна, като и в сериала Пеевски не популяризира Прас-прес, тъй като в мрачния свят на Игра на тронове няма ямсто за хумореска.
Давос - Верният консултант сър Давос, който слугува към този момент на новата власт е идеална роля за какъв да е от дежурните анализатори по тв приемника в утринните блокове.
Сам Тарли - Отиде в Магнаурската школа да се учи за влъхва, само че се оказа, че единствено чисти нужниците на болните остарели мъдреци. Типичен български студент в чужбина. Има взор като да е от Димитровград.
Теон Грейджой - Скопеният принц, чиято психика бе скършена от Рамзи в предните сезони е всички тези партии, искащи промяна и срутване на статуквото, създали няколко компромиса вповече и гледащи сега по какъв начин хем да са на страната на положителното, хем да се скрият в някое кьошенце.
Други:
Червената жрица Мелисандра - Наталия Кобилкина
Бриен от Тарт - Станка Златева.
Планината - Кубрат Пулев
Нед Старк - Иван Костов
Петир Белиш - Ванко 1
Джофри - Който е най-дразнещият участник в Биг Брадър за деня
Ходор - Цветан Цветанов

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР