Световният шампион по футбол Аржентина се съгласи да изиграе контролен

...
Световният шампион по футбол Аржентина се съгласи да изиграе контролен
Коментари Харесай

Аржентина ще изиграе контрола с Ривър Плейт

Световният първенец по футбол Аржентина се съгласи да изиграе надзорен мач против един от клубните грандове в страната Ривър Плейт в петък, ден след първия им мач след триумфа на Мондиала в Катар против Панама на стадион Монументал в Буенос Айрес. Мачът сред селекцията на Лионел Скалони и Ривър Плейт, воден от Мартин Демикелис, ще се играе на стадиона на Аржентинската футболна асоциация (AFA) при закрити врата. 

Спарингът беше организиран след покана за присъединяване в тренировките на Ривър и ще бъде част от националния празник за международните първенци, които се съберат още веднъж на аржентинска земя за първи път след триумфа в Катар. Местните медии оповестиха, че Скалони ще употребява играчи, които няма да играят против Панама, а Демикелис ще пусне играчи, които няма да играят против Универсидад де Чили в другарски мач в събота. 

Националният тим на Аржентина, който също е хазаин на Кюрасао на 28 март в провинция Сантяго дел Естеро, ще пътува на 27 март до Парагвай, с цел да бъде почетен от Южноамериканската футболна конфедерация КОНМЕБОЛ за спечелването на третата си международна купа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР