Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа ще

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа ще
Коментари Харесай

Джошуа решава за следващия съперник до 10 дни, вариантите са три

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа ще дефинира идващия си противник до десетина дни. Това заяви Бари Хърн, татко на промоутъра на английския боксьор Еди Хърн.

Промоутърът на Джошуа приготвя нова оферта за Уайлдър

Джошуа, който има 21 победи в 21 мача на професионалния кръг, 20 от които с нокаут, държи шампионските колани във версиите Международна боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Международна боксова организация (IBO) и Световна боксова организация (WBO).

"Антъни Джошуа взема решение. Той има избор. Мисля, че неговото желание е Александър Поветкин като наложителен кандидат (на WBA), а също по този начин Джарел Милър, който е в топ 5, и Дионтей Уайлдър. Това са трите съществени избора и чакам той да реши в идващите 7 до 10 дни. Той е интелигентен млад мъж и финалното решение постоянно е негово ", разяснява Бари Хърн.

Уайлдър: Ако Джошуа е интелигентен, ще одобри 50-те милиона, само че няма да го чакаме

Той разяснява обстановката с отправеното предложение от международния първенец на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър, който разгласи в обществените мрежи, че е обезпечил 50 милиона $ за Джошуа, в случай че се съгласи да излезе на кръга против него.

"Много е необичайно, тъй като ние не сме получавали публично оферта от сътрудниците на Уайлдър, а имаме персонално предложение от него. Той сподели, че ще ни обезпечи 50 милиона $, само че аз не мисля, че може да го направи. Няма контракт с него ", съобщи Бари Хърн./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР