Световният рекордьор в овчарския скок Арманд Дуплантис не скри, че

...
Световният рекордьор в овчарския скок Арманд Дуплантис не скри, че
Коментари Харесай

Арманд Дуплантис: Чувствам, че имам много плам в себе си

Световният рекордьор в овчарския скок Арманд Дуплантис не скри, че е жаден за още триумфи, а сега главните му цели са да продължи да се развива и да покорява още по-големи височини.

24-годишният швед даде изявление пред " Ройтерс ", в която показа, че гледа разгорещено към идните Летни олимпийски игри в Париж 2024, които ще му донесат " изцяло друго преживяване " спрямо тези в Токио, когато поради обстановката с COVID-19 форумът се организира без аудитория.

" Чувствам се по този начин, като че ли това ще бъде в прочут смисъл първата ми олимпиада. В Токио беше като дребен тест, а също по този начин и времето на Игрите мина стресиращо. Ситуацията с COVID-19 донесе доста стрес на всички и ние в действителност не успяхме да бъдем толкоз свободни, колкото бихме желали. В Париж ще бъде изцяло друго преживяване и ще бъде ужасно. Много се вълнувам. Също по този начин е хубаво да имаш фамилията си, което да те гледа ", съобщи Дуплантис, който в японската столица завоюва златния орден.

Роденият в Съединени американски щати лекоатлет, който към този момент е спечелил всичко в своята кариера, разкри още, че към момента има " доста жар " в себе си и добави, че се стреми към това да реализира спортно дългоденствие.

" Чувствам, че имам доста жар в себе си, доста съм жаден за триумф. Определено оказва помощ това, че е олимпийска година, тъй като усещам, че има друго равнище на активност, което се получава в тренировките. Подсъзнателно, просто се случва по този метод, тъй като е доста значима година. Чувствам, че има още доста неща, които би трябвало да реализира в бранша, доста по-големи височини и просто желая да продължа да се усъвършенствам, да пробвам, да видя какво мога да покажа още от себе си и просто да скоча по-високо ", разяснява шведът, който има зад тила си общо седем ремонти на международния връх в овчарския скок.

" Харесвам това, че имам късмет против всеки играч на пастирски скок в този момент или в историята на спорта. Чувствам, че като че ли постоянно ще бъда най-хубавият. Но въпреки това в действителност не мисля за това по този метод. Твърде млад съм сега. Искам да реализира малко повече дългоденствие, с цел да се приказва за " най-хубавата кариера ", приключи Арманд Дуплантис.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР