Световният лидер в разработката на софтуер за управление на бизнеса

...
Световният лидер в разработката на софтуер за управление на бизнеса
Коментари Харесай

SAP назначава нов управляващ директор за България от 1 август

Световният водач в създаването на програмен продукт за ръководство на бизнеса SAP назначава от 1 август Здравко Пешаков като ръководещ шеф, оповестиха от компанията.

" SAP предприе целенасочена стъпка към излъчването на динамичен водач в България, който има богат опит и експертиза ", разясняват от SAP. И допълват, че Здравко Пешаков е един от най-младите ръководещи шефове в района.

Той стартира кариерата си в компанията през 2017 година Не след дълго е определен за влиятелната академия SAP Academy в Пало Алто, Калифорния. След завършването ѝ той се издига до управител Продажби за Cloud Digital Supply Chain портфолиото на SAP за Югоизточна Европа, а по-късно поема поста на търговски шеф за частния бранш в България.
 SAP закупи Park Lane Office Center
Най-голямата немска софтуерна компания купи офис постройка в София

Всичките ѝ чиновници ще се реалокират там до края на 2022 година

" Привличането, задържането и развиването на гении в SAP съставлява главен фокус в нашия район. За мен е наслаждение да виждам по какъв начин представители на компанията израстват професионално и поемат нови провокации. С назначението на Здравко като ръководещ шеф, ние залагаме на един млад, динамичен човек, който ще усъвършенства преживяването и взаимоотношението на нашите клиенти и сътрудници със SAP България. Неговите визия, пристрастеност към технологиите, както и еластичност ще затвърдят позицията на компанията като желан снабдител на облачни технологии за българския пазар ", сподели Жозефин Гала, ръководещ шеф на SAP за Югоизточна Европа и Украйна.

Новият ръководещ шеф ще поеме ръководството върху активността на компанията в България, ще се концентрира върху ускоряването на миграцията към облачния програмен продукт и ще продължи да поддържа сегашни и бъдещи клиенти по пътя към превръщането им в Интелигентни предприятия.
 Радомир Миланов, SAP: Ключът към
Радомир Миланов, SAP: Ключът към " Новата стопанска система " е в облачните услуги и умното ръководство на потребителско преживяване

Управляващият шеф за България на SAP пред Money.bg

" Благодаря на мениджмънта на компанията за доверието и опцията да поема ръководството на бизнеса на SAP в България. Целта ни е да продължим да оказваме помощ на компании от всички браншове да ръководят процесите и бизнеса си по-добре, както и да развиват нови бизнес модели благодарение на нашите новаторски решения. Ще работим в още по-тясна колаборация с сътрудниците ни, с цел да предоставяме персонализирани решения за всеки клиент ", съобщи Здравко Пешаков.
 Технологичният отряд за бързо реагиране на SAP Labs България
Технологичният отряд за бързо реагиране на една от най-големите софтуерни компании у нас

23 минути - това е общо времето на месец, в което би трябвало да се решат всички проблеми на даден клиент

SAP е международен водач в създаването на програмен продукт за ръководство на бизнеса. Компанията има повече от милион клиенти по света, които генерират 87% от общата световна търговия. Тази година SAP чества 50 година от основаването си.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР