Световният и европейски шампион с Франция Роберт Пирес потвърди информациите,

...
Световният и европейски шампион с Франция Роберт Пирес потвърди информациите,
Коментари Харесай

Зидан чакаше за националния отбор, потвърди негов приятел

Световният и европейски първенец с Франция Роберт Пирес удостовери информациите, че Зинедин Зидан се е надявал да наследи Дидие Дешан като селекционер на националния отбор. Очакванията бяха Дешан да се отдръпна след Мондиала в Катар, когато изтичаше и договорът му. Той обаче се разбра с управлението за нов договор и преподписа.

Заради упоритостта си да поеме “петлите ” Зизу отхвърляше предложения в продължение на година и половина.

“Зидан искаше националния тим. Сега обаче би трябвало да избере нещо друго, само че пък и знаем, че не са доста клубовете, които биха си го разрешили ”, съобщи Пирес в изявление за “Радио Монте Карло ”.

Двамата с именития №10 са някогашни съотборници и положителни другари.

След избора на френската федерация да продължи с Дешан се разкри ненавистта на президента на централата по отношение на Зидан.
 Дешан за Зидан: Само почитание към него, мненията на президента на федерацията бяха неуместни Дешан за Зидан: Само почитание към него, мненията на президента на федерацията бяха неуместни
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР