Световните звезди също имат тенденцията да са криндж и (уви)

...
Световните звезди също имат тенденцията да са криндж и (уви)
Коментари Харесай

Топ 7 на най-криндж световни знаменитости

Световните звезди също имат наклонността да са криндж и (уви) през отиващата си година го демонстрират все по-често. В Reddit ръб направиха самобитна ранглиста на кралете и кралиците на кринджа тази година. Ето кои заслужават короната:

Джеймс Кордън

Пеещият водещ e непът да се трансформира в новата Елън Дедженеръс що се отнася до отношението му към екипа от сценаристи на шоуто, което води. Нека не забравяме и присъединяване му в екранизацията на мюзикъла " Котки ", който самичък по себе си е задоволително криндж, само че пък в Reddit не не помнят, че освен Кордън е взел участие в него, само че е и правил смешки във връзка продукцията. " Никога няма да не помни оня флашмоб, в който Джеймс Кордън беше в костюм на мишка и се опитваше да танцува с ханша си. Имах потребност от терапия ", написа консуматор на платформата.

Виж още: Публикуваха последните думи от дневника на Авичи - повече от злокобни са! 

Деми Ловато

" Не желая да подценявам последствията за психическото здраве за децата звезди на Дисни, само че в никакъв случай не съм харесвал Деми Ловато. Дори и в дните ѝ по Diney Channel. Криндж артист, кофти музика с прелестен глас, който хаби за гадна музика ", написа един в Reddit. Друг прибавя: " Когато стартира да пее на духове жертви на сексизъм, чашата на кринджа преля ". " Има същински хора, които са жертва на сексизъм ", показва трети.

Криси Тейгън

Освен че е cancelled звезди, моделката към този момент е оповестена и за една от най-криндж звездите въобще. " Беше толкоз хубаво, когато си даде отмора от обществените мрежи, въпреки че просто се покри, откакто стана ясно, че се е гаврила с хора онлайн. Мразя момента, в който реши да се върне. Честно казано даже не разбирам по какъв начин брачният партньор ѝ, който наподобява естествен и готин, я търпи ", написа потребителка в Reddit.

Виж още: Небинарен Джеймс Бонд, бисексуален Супермен и още: Революциите в киното, които не се харесаха на мнозина 

DJ Khaled

Да, той към момента съществува. " Единственото, което прави, е да си споделя името понякога в някакви песни. Като покемон е ", означават в Reddit.

Меган Фокс и Машин Гън Кели

" Двамата са като ранна емо двойка, която се пробва да е готина, само че е криндж да ги гледаме ", отпелязва консуматор, а различен добавя: " Напомнят ми на двойка 15-годишни, които желаят всички в компанията им да знаят, че вършат секс ". Няма по какъв начин да сме по-съгласни. 

Виж още: От осанна до разпни го: Как меме легендата Salt Bae падна от върха и копае дъното с наглост 

Кланът Кардашиян

" Не познавам даже един човек, който да ги харесва. Имам възприятието, че хората, в случай че спрат да ги хейтят, те ще спрат да бъдат известни ".

Гуинет Полтроу

" Перфектен образец за криндж. Тя е претенциозна, няма връзка с действителността, няма визия всички какъв брой доста се бъзикат с нея ", пишат в Reddit. Ние единствено ще прибавим, че пусна свещ с мирис на интимните ѝ елементи. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР