Световните тенденции при автомобилите се следят от всички топ производители,

...
Световните тенденции при автомобилите се следят от всички топ производители,
Коментари Харесай

Rolls-Royce с важна новина за хибридите

Световните трендове при колите се наблюдават от всички топ производители, само че има едни, за които те не са нещо определящо. Те държат доста по-силно на своите основи, на своя метод и на своята еднаквост. Ако вземем даунсайзинга и турбоерата да вземем за пример, то незабавно ще ни изскочи името Lamborghini с техните ревящи и големи по кубатура атмосферни 5.2-литрови и 6.5-литрови мотори, написа обстоятелства.бг.
Тук обаче, става въпрос за хибридното задвижване и англичаните от Rolls-Royce. Директорът на компанията Торстен Мюлер-Отвос споделя пред Autocar, че марката не е тази, от която можете да очаквате революционни промени и техните клиенти ги харесват поради безкомпромисното равнище на разкош, което значи всякаква липса на недостатъци. Компромисите във връзка с технологиите също не са допустими. Клиентите ни се интересуват от високата степен на надежност, а не това да се трансформират в тестери на нови технологии.

Това значи, че британските традиционалисти ще изчакат задоволително дълго, с цел да одобряват хибридите и електрическите коли като " узрели " и да си разрешат да употребяват придатък към 6.6-литровия им битурбо мотор, който от доста време зарежда гамата им от модели.

Мюлер-Отвос e дал отговор и закачливо за технологиите за самостоятелно ръководство, че клиентите на компанията нямат потребност от такива, тъй като имат водачи " До в този момент нямаме клиент, който да ме е попитал - " -Торстен, по кое време идва самостоятелния Rolls-Royce? "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР