Световната сензация Иво Димчев направи горещо разкритие! Правил съм секс

...
Световната сензация Иво Димчев направи горещо разкритие! Правил съм секс
Коментари Харесай

Митьо Пищова от другия бряг! Иво Димчев с горещо разкритие: Спал съм с поне 10 000 мъже

Световната сензация Иво Димчев направи горещо разобличаване! „ Правил съм секс с най-малко 10 000 мъже “, показа актьорът.

Причината за впечатляващата численост Димчев изяснява: „ Аз не мога да не върша секс в границите на 48 часа, другояче се шашардисвам “. Екстравагантният многостранен човек на изкуството е пресметнал броя си по следния метод: преброил е какъв брой години е имал деен сексуален живот, който е почнал едвам на 16. Впоследствие е наложил своето „ предписание “ за 48 часа и е получил това число!

„ Не съм си ги записвал, само че стигнах до тази численост почти “, прям е артистът.

Откъде Димчев открива толкоз огромно многообразие от мъже, които се озовават под чаршафите на татуирания ни съвременник, отговорът е в приложенията за запознанства.

Доста постоянно гей мъжете имат навика да се възползват от новите технологии и да си намират компания за една нощ, и то изцяло непозната! Практиката я има в целия свят и Иво като интернационален и вселенски човек е вкусил освен от разнообразието от култури, само че и от мъже! От Ню Йорк до Виена, актьорът мъчно остава на изсъхнало.

Това, че е огромен коцкар, или в тази ситуация – мъжага, не значи, че авангардистът няма съществени връзки… И той ги е откривал в самите уеб сайтове за запознанства, даже и по време на тройки. „ От приложението съм имал гаджета за 7 години, само че и също такива за по 6 месеца. Веднъж във Виена вървя да върша секс с един сърбин и той беше извикал един доста сладостен австриец! Оказа се, че ми е комшия и след това си станахме гаджета “, споделя свободно актьорът. В многото случаи Иво, до момента в който си има половинка върви да спи и с други мъже със единодушието по гаджето си. Нарича се отворена връзка, която за разлика от изневярата е по взаимно съглашение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР