Световната ММА звезда Конър Макгрегър успя да разтопи ледената кралица

...
Световната ММА звезда Конър Макгрегър успя да разтопи ледената кралица
Коментари Харесай

Конър Макгрегър успя да разтопи ледената кралица на фолка Глория

Световната ММА звезда Конър Макгрегър съумя да разтопи ледената кралица на фолка Глория.

Легендарният състезател, който бе в България за няколко дни, съумя да усети тръпката от нощния живот в София и това на ушенце да му пее вуйна му Глория. Галавечерта на събитието се организира в зала „ Арена София “, където Конър показа и своята марка уиски. Веднага по-късно Макгрегър посети настоящ нощен клуб, където присъединяване имаше примата на фолка. Тя насочи специфичен привет към популярния ирландец и извърши за него класиката „ Една българска роза “.

„ MMA войник, международна звезда, а те пленява с джентълменство, образование и почитание към труда на другите! Удоволствие е да пееш на такива хора! Благодаря за вниманието, Конър Макгрегър! “ – означи певицата след присъединяване си.

Близки до фолк дивата издават, че тя е била на седмото небе от благополучие, че е пяла на Конър Макгрегър. Присъствали в нощния клуб издадоха, че Макгрегър е дал на Глория няколко банкноти от 500 евро, написа " Уикенд ". Певицата е известна с това, че отхвърля да взима бакшиши, само че в този момент приела с ненаситност банкнотите от боеца, които възлизали на към 3 бона.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР