Световната финансова криза, преустановяването на дейността в редица сфери не

...
Световната финансова криза, преустановяването на дейността в редица сфери не
Коментари Харесай

Как да припечелим пари и оцелеем при загуба на работното място

Световната финансова рецесия, преустановяването на активността в редица сфери не ви е подминало и сте изгубили източника си на приходи? Колебаете се по кой път да поемете, по какъв начин да преживеете месеца и да си осигурите средства до намирането на нова работа? Значи сте на вярното място. Събрали сме за вас няколко хрумвания и работещи решения, с които да си осигурите нужните финанси. Част от тях са с капацитет да се трансфорат в кариера или бизнес, други са по-подходящи за изключителни обстановки и бързо припечелване на средства за ежедневните нужни и комуналните сметки.
1. Сайтове за продажба на движимости вид продавалници
Убедени сме, че разполагате с облекла, мебели, козметика, аксесоари, които някой ви е подарил, само че не са в стила ви, или сте закупили импулсивно и в този момент стоят прибрани, натрупат прахуляк и заемат място. Те са вашето благосъстояние. Извадете ги, снимайте ги с положително качество и ги публикувайте за продажба в продавалниците. Това са уеб сайтове, в които гратис и единствено регистрирайки профил може да обявите нови артикули и втора употреба, които притежавате, само че не са ви нужни и желаете да продадете. Ако продуктът е прекрасен, първокласен или марков и го обявите на цена 50% по-ниска от магазинната, доста скоро ще имате покупател за него и свежи парични приходи.
2. Мрежов маркетинг
Каталожната търговия на козметика, перилни препарати, добавки е елементарен и бърз метод да попълните дупките в бюджета си. Тя е подобаваща за отзивчиви хора с доста контакти и познати, на които да предлагат и предложат продуктите. Не изисква обучение или подготовка, а единствено знания по отношение на плюсовете, характерностите и действието на предлаганите артикули. При предпочитание да се развивате в тази сфера, може да превърнете начинанието в бизнес, да изградите собствен екип, от чиито продажби също да печелите.
3. Онлайн изследвания
Множество организации за изследване на публичното мнение набират претенденти за попълване на анкети онлайн по разнообразни тематики. Всяка анкета дава точки, които при постигане на избран брой може да осребрите. Подходящо е като спомагателна активност и приход, защото средствата не са доста и е нужно време за постигане на броя точки, след който ще получите заплащането.
4. Фрийланс услуги
Умеете да рисувате? Владеете стратегии за графичен дизайн? Пишете увлекателно? Или притежавате умеенето да изграждате уеб сайтове и онлайн магазини? Превърнете това умеене в собствен бизнес, който може да управлявате и упражнявате от всяка точка на света. Фирмите търсят услугите на фрийлансърите, защото цените им са по-ниски, а качеството постоянно е по-добро, защото, работейки  за себе си, влагат повече усърдие и обичат това, което вършат. Сайтовете за фрийланс услуги у нас не са доста, в случай че владеете езици, потърсете чуждоезичните, където и заплащането е в пъти по-високо.
5. Звезда в YouTube
Ако сте провокативна и самодейна персона, в случай че фотосите, видеата и постовете ви са обект на повсеместен интерес и имате доста почитатели в обществените мрежи, помислете за основаване на наличие за YouTube. Ако то е известно, каналът ви е наблюдаван и гледан от голям брой хора, ще получите възнаграждение за основаното видео. Инфлуенсърите печелят чудесно, рекламирайки артикул в своите канали. Приятно, елементарно и бързо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР