Световната асоциация на издателите на новинарски медии призова застрахователната компания

...
Световната асоциация на издателите на новинарски медии призова застрахователната компания
Коментари Харесай

Световната асоциация на издателите призова Лев инс да се откаже от иска си срещу Медиапул

Световната асоциация на издателите на новинарски медии прикани застрахователната компания " Лен инс " да се откаже от делото против новинарския уебсайт " Медиапул ". От асоциацията правят оценка желае на " Лев инс " като " дело-шамар ".

" Наказателната същина на вашата рекламация става видна от размера на желае - един милион лв. - сума, която надвишава съвсем трикратно годишните доходи на изданието и в случай че бъде присъдена, то съвсем несъмнено ще докара до разпродажба на медията ", написа в писмото до " Лев Инс ". В него се показва, че действителната цел на този иск е да възпира други медии да отразяват тематиката за интернационалната система Зелена карта в застраховането.

Искът беше заведен по-рано този месец с претекст, че компанията се е почувствала наранена от информативен материал в уеб страницата Медиапул. В обявата се преразказва стенограма от съвещание на Министерския съвет, на което се дискутира тематиката " Зелена карта ". Проблемите на България със " Зелена карта ", наранени в обявата, се разясняват като една от аргументите страната да се откаже краткотрайно от пътя си към еврозоната. (
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР