Светослав Петров е новият треньор на Етър, . Той започва

...
Светослав Петров е новият треньор на Етър, . Той започва
Коментари Харесай

Светослав Петров е новият треньор на Етър

Светослав Петров е новият треньор на Етър,. Той стартира работа във Велико Търново от през днешния ден. Треньорът беше показан на футболистите от ръководителя на Управителния съвет на клуба Деян Куздов. Петров заменя на поста, който се раздели с виолетовите преди два дни.

„ Залагаме още веднъж на млад и упорит експерт, който е потвърдил своя професионализъм. Надяваме се, че ще се оправи с нелеката задача да резервира мястото на тима в елита. Към момента не можем да вършим нова селекция до зимата, тъй че ще се оправяме с наличния капацитет и би трябвало да използваме 100 % от опциите му. Единствените нови попълнения на този стадий са четиримата чужденци, които чакат работни визи. Това са Хосекарлос ван Ранкин, Принс, Моузес Кандидус и Луис Кордова, като последните двама са на финалната права и ще имат игрови права до дни “, съобщи Деян Куздов.

Светослав Петров е роден на 18 февруари 1978 година в Добрич. Дългогодишен полузащитник, с над 300 мача в кариерата си, някогашен национал на България. Бил е помощник-треньор в ЦСКА, Ботев Пловдив и Локомотив София. Като треньор и шеф е работил в Добруджа, бил е и шеф в Берое. За последно той води Септември София, откъдето си потегли през май.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР