Светослав Иванов е един от най-обичаните водещи в bTV. Журналистът

...
Светослав Иванов е един от най-обичаните водещи в bTV. Журналистът
Коментари Харесай

Светослав Иванов разкри нещо уникално за раждането на дъщери...

Светослав Иванов е един от най-обичаните водещи в bTV. Журналистът е разказал хиляди истории в предаването „ 120 минути”, а в този момент във връзка 21-вия рожден ден на bTV Новините, Светльо споделя и една доста персонална негова история за вестник „ Сега “.

Журналистът споделя, че раждането на дъщеричката му е съвпаднало и с първия епизод на " 120 минути ".

Ражда се дете… и предаване

19 октомври 2013-а е най-щастливият ден в моя живот. Тогава, малко преди изгрев слънце Вяра роди нашата щерка Йоанна. Спомням си по какъв начин стоях, облечен с здравна престилка, пред стъклото и я гледах в дребното легло, а светът се будеше за новия ден. Дъщеря ни имаше доста коса. И огромни черни очи. Точно в 8:30 трябваше да отида в малкия екран, с цел да вземам участие в „ Тази събота”, където да обявим какво ще има в първото издание на новото предаване на bTV – „ 120 минути”.

Това беше и първият ефир на Антон Хекимян като водещ на утринния блок, в този момент шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в малкия екран. Денят на дебютите. И на новия живот. Вълнувах се толкоз доста, че забравих да смъква здравната престилка и калцуните, с които непосредствено дойдох в студиото, а Антон стартира да ми се смее.

След това започнаха да валят поздравленията – десетки другари и познати ми се обадиха по телефона, за момент не можех да се съсредоточвам върху идното предаване. Толкова прочувствено беше. Спомням си ясно, че 30 минути преди ефир внезапно адреналинът ми се срина. Седях на стола и очите ми се затваряха. Тогава продуцентът Ралина Тропанкева, с която стартирахме „ 120 минути “, усети накъде отиват нещата и стартира да ме изпитва на таблицата за умножение. В минутите преди първото ми предаване смятах какъв брой е 7 по 8, делях 36 на 6. Добре, че нямаше дроби. Беше вълшебно и мина като сън. Никога няма да не помни този ден, приключва вълнуващия роман Светльо Иванов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР