Светослав Глосову сн. БГНЕС В разгара на провеждането на едни

...
Светослав Глосову сн. БГНЕС В разгара на провеждането на едни
Коментари Харесай

Светослав Глосов оглави изненадващо пътната агенция


Светослав Глосову сн. БГНЕС

В разгара на провеждането на едни от най-големите пътни търгове за към един милиард лв. министърът на районното развиване Николай Нанков направи рокада в Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Начело на организацията застава някогашният началник на строителната камара Светослав Глосов и някогашен притежател на компании, изпълняващи публични поръчки в пътното строителство и ВИК-инфраструктурата, който до момента беше член на управата на организацията. Отстраненият ръководител на Управителния съвет Дончо Атанасов остава член на управлението на АПИ. Рокадата е направена по молба на инж. Атанасов, заяви Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) във вторник.

Дончо Атанасов ще продължи да е зает с новото строителство на сектори от републиканската пътна мрежа, както и с поддръжката, ремонтите и рехабилитацията на към този момент съществуващите трасета, се споделя още в известието на Министерство на регионалното развитие.

Това е второ изненадващо кадрово решение на районния министър след промяната на шефа на Агенцията по геодезия, картография и кадастър на 20 юни в миг, когато се преобразува картата на възобновената благосъстоятелност в кадастралната карта и ползите са извънредно огромни от страна на едрите земеделци.

Очаквайте подробности
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР