Светлинно шоу, вместо новогодишна заря, организира Столичната община на 31

...
Светлинно шоу, вместо новогодишна заря, организира Столичната община на 31
Коментари Харесай

Светлинно шоу заменя зарята за Нова година в София

Светлинно шоу, вместо новогодишна заря, провежда Столичната община на 31 декември. За сметка на обичайните фойерверки от 19ч. в последния ден на 2021 година общината ще поздрави софиянци със светлинен театър, който ще се прожектира върху постройката на Българската национална банка .

Светлинното шоу ще продължи 30 минути и е по план на Дони и Нети . Това заяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова, представена от " 24 часа ".
Фандъкова: Проектираме Източната дъга, през март - нови 3 км метро до " Левски Г "
Напролет, евентуално през март, ще започва строителството на още 3 метростанции от третата метролиния - до квартал “Левски Г&rdquo...
Прочети повече
“С тази самодейност отговаряме на акцията на фондацията за отбрана на животните “Четири лапи ”, на която дружно със Столичния общински съвет сме съорганизатори. Знаете, че се приготвя смяна в наредбата за публичния ред, с която се лимитира потреблението на фойерверки в столицата, която получи поддръжката на всички политически сили в СОС. Затова избрахме да поздравим жителите със светлинно шоу. Призовавам софиянци да понижат потреблението на фойерверки в новогодишната нощ ”, моли Фандъкова.

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР