Светлините на празничната елха в най-младия пловдивски район ще грейнат

...
Светлините на празничната елха в най-младия пловдивски район ще грейнат
Коментари Харесай

В Тракия започва базарът Весела Коледа в парка, тази вечер грейва и елхата

Светлините на празничната елха в най-младия пловдивски регион ще грейнат през днешния ден в 17.30 часа в парк " 2019 " /до " Лидл " /. Кметът на " Тракия " дружно с ученици на детски градини в квартала ще даде символичния старт на тържествените прояви.

В 18.30 часа на сцената в парка ще излязат обичаните музиканти от " Биг Бенд Пловдив " с диригент Николай Гешев. Те ще изпълнят обичани коледни и известни мелодии.

Днес е и първият ден на базара " Весела Коледа в парка ", който ще продължи до 23-ти декември, в това число. Той ще работи и денем, а Дядо Коледа ще гостува в парка всеки ден от 17:00 до 21:00 часа и може да даде подаръка за вашето дете.

В идващите дни жителите могат да се насладят на вкусна храна, топли питиета и коледни специалитети. Базарът ще предложи ръчно направени стъклени коледни играчки, сувенири и дарове за празниците.

Паркът свети празнично, а към този момент доста жители украсиха своите тераси с аспект елхата. Те ще се включат в състезанието за най-добре декориран балкон, като за спечелилите са планувани награди.

Празничното въодушевление се добавя от богата музикална стратегия, която ще вдигне градуса на настроението. " Весела Коледа в парка " се организира под егидата на кмета на " Тракия ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР