Светлината е приглушена, телевизорът работи тихо, а на екрана му

...
Светлината е приглушена, телевизорът работи тихо, а на екрана му
Коментари Харесай

8-те най-разочароващи секс ситуации

Светлината е приглушена, тв приемникът работи безшумно, а на екрана му двойка влюбени вършат буен секс под душа... Режисьорите, а и освен те, са майстори на измислянето на разнообразни обстановки в секса, които наподобяват красиво на екрана, само че в живота са цялостен неуспех. И в случай че още не сте се разочаровали от някоя от тях, rozali.com предлага 10-те най-емблематични разочарования в секса, които съвсем сигурно ще съжалявате, че сте пробвали:
1. Секс под душа
Звучи необикновено, нали? Телата ви са горещи и блестящи, водата се стича върху вас, косата ви е мокра... Всичко би било прелестно, в случай че не беше другата страна на медала. Почти постоянно при секс под душа единият от сътрудниците е под него, до момента в който другият е влажен, само че отвън топлината на струята. За хлъзгавата страна от секса въобще не мислим, че би трябвало да ви предизвестяваме.
И въпреки всичко, в случай че сте твърдо решени да опитате, или нямате друга алтернатива, тъй като от време на време наличието на дребни деца вършат секса в банята надали не наложителен, не забравяйте две неща:

Чиста ли е банята? Косми в канала и плесен по ръбовете на плочките, или пък жълта засъхнала плака не са най-хубавата пътна настилка към нирваната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР