„Светлина в мрака“ – така определя 2021 година световноизвестният астролог

...
„Светлина в мрака“ – така определя 2021 година световноизвестният астролог
Коментари Харесай

Известен астролог за 2021 г.: Уран ще пробуди българите

„ Светлина в мрака “ – по този начин дефинира 2021 година световноизвестният астролог Гал Сасон. В предаването „ Преди обед “ по БТВ той проучва какво вещаят звездите и планетите за нашата страна.

Няколко значими неща ще се случат в България тази година. Първо, Юпитер, планетата на позитивизма и растежа, се мести в дома на парите и гениите за България. Тоест стопанската система и финансите ще се подобрят в страната през 2021 година, изключително от март-април.

Едно рядко събитие, което се случва на всеки 84 години, ще е по този начин нареченото завръщане на Уран.

" Уран се свързва с революции, протести, технологии, нововъведения, тъй че може да има нови открития или изобретения, идващи от страната ви или от българи, живеещи в чужбина. Може да са научни открития или пък стартъпи, които ще имат триумф. След това Уран ще се реалокира в дома на фамилията. Това значи, че може да има върхове и спадове, свързани с недвижимите парцели, или пък промени в дома и фамилията ", споделя Гал Сасон.

" Често, когато има такова придвижване на една планета, приказваме за събуждане. Така че ще има доста придвижване в основите на страната. Тоест има късмет за българите да трансформират радикално отношението си, метода, по който гледат на себе си, на света, на мястото си в света. Ще има промени в самоопределянето на българите ", споделя ще той.

Уран ще пробуди освен българите, само че и Колелото на шанса, което се свързва с силите на парите, финансите, новите гении, добавя астрологът. Това ще се усети доста мощно през февруари. Може да се случи нещо позитивно и при дипломацията или пък да има значими решения, свързани с други страни през март.

През юни Уран ще бъде позициониран над Колелото на шанса, което е добре и значи, че ще има триумфи, свързани с нововъведенията, науката, технологията. През ноември също ще е добър интервал за тези неща.

Другото, което се случва в астрологичната карта на България, са затъмненията от 19 ноември, които за година и половина ще се реалокират в Скорпион и Телец, а България е под знака на Телеца. Това значи, че ще има бързо развиване при всичко, обвързвано с водачеството, смяна в водачеството на страната, в дома и фамилията. Това се случва един път на почти 19 години, тъй че сходни неща са се случвали и през 1984-1985 година, както и през 1965-1966 година

" Добрата вест е, че България е двоен Козирог, а Сатурн излезе от Козирог, т.е. през 2021 година ще може да си поеме глътка въздух. Сатурн и Юпитер за пръв път от стотици години са в първия дом на България, което е обвързвано с идентичността. Страната ще схване нова формулировка за себе си. Така че ще има добра сила, обвързвана с пари, гении, с това кои сте като нация, само че ще има и революции, и непредвидими неща поради завръщането на Уран ", споделя още Сасон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР