Светлана Тилкова – Алена, е един от най-известните астролози у

...
Светлана Тилкова – Алена, е един от най-известните астролози у
Коментари Харесай

Страховита прогноза! Топастроложката Алена: 2018-а: идва с убийства и катастрофи, и

Светлана Тилкова – Алена, е един от най-известните астролози у нас. Според изчисленията ѝ новата 2018 година ще бъде комплицирана за доста зодии. Топастроложката приканва да не бъдем доста дейни при намаляващата Луна през идната година, тъй като това може да докара до депресии, написа ПИК.

„ Това предизвестие се отнася за хората, родени в Рак, за всички, които имат Луна или асцендент в този знак. Но също по този начин обгръща родените на 2-ро, 11-о, 20-о, 29-о число от месеца. Тези цифри са обвързани с осцилация 2 и са ръководени от Луната, която нумерологично господства над 2018 година

Повод за терзание няма, в случай че всички те не прекаляват с работа до късните часове на деня, в случай че си дават наложително време за отмора, само че не на чашка или сърфирайки в интернет, тъй като във фаза на намаляваща Луна тези занимания водят до свръхпреумора и здравословни проблеми.

Тежката форма на меланхолия има постоянно първоизточник. Без добиване на първопричината, която я е " родила ", тя не може да бъде преодоляна, изключително в случай че болникът е решил да се затвори в себе си и да не позволява другарство даже с хората, които го поддържат. За страдание, най-често се прибягва до лекарства, които облекчават единствено краткотрайно това положение.

При по-лабилните хора спасението от депресията е някой да ги развеселява, да ги разсмива до сълзи, да ги тонизира. Така даже без лекарства ще си върнат желанието за живот “, разяснява Алена. Според прогнозите ѝ 2018-а ще бъде рискова за по-слабите по темперамент, които ще претърпяват рецесии.

„ Зачестяват опитите за самоубийства, само че повода няма да е само лабилната душeвност, а вътрешното незадоволство при някои, че не могат да живеят леко и без труд да получават богатства, а при други, тъй като не съумяват да наложат своята справедливост и отхвърлят да съблюдават разпоредбите и публичните форми на държание. Тези хора протягат ръка на живота си в годината на Луната с тайната вяра, че няма да стигнат до необратимия край и по-късно близките ще им поднесат на тепсия мечтаното. Не са изключени и повече битови убийства и принуждение, както и произшествия по пътищата, все поради ината на самовнушили си, че са велики, богоизбрани, само че видите ли, обществото не ги признава “, прибавя астроложката.

Тя е безапелационна, че Луната ще въздейства най-силно на зодия Рак през идната година, само че Рибите и Скорпионите също ще бъдат наранени. Причината е, че водните знаци са особени по темперамент. При тях страстта има по-различна изява, в сравнение с при останалите хора. Ще се приключат доста влачени с години фамилни драми, проблеми и спорове или с цената на взаимни отстъпки, или с разлъка, която е по-доброто решение от агонизиращ брак. Идната година е година на Кучето съгласно източния хороскоп. Според Алена то е притежател на правдивост и разсъдителност като стопанин на източната нова година. Тяхното въздействие ще тласне към позитивни промени, разкриващи нови вероятности, водещи към достижения, на които не сме се надявали. У мнозина, даже измежду хората, на които не е присъщо, ще бъде изявена потребността за почтеност, уместност, честност в думите и делата. Годината на Кучето не ни лимитира с условие за носене на избрани цветове, минерали и метали. Но поради въздействието на Луната астроложката поучава да се заобикалят тъмните облекла, черно, тъмнокафяво, тъмносиньо, наситено сиво, мастилено, наситено виолетово, тъй като през 2018-а пречат на тялото ни да попива чиста галактическа сила.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР