Светлана Гущерова все още е бременна, а бебе номер 4

...
Светлана Гущерова все още е бременна, а бебе номер 4
Коментари Харесай

Все още бременна: Гущерова издаде кога ще роди и за трудностите с четвъртото бебе

Светлана Гущерова към момента е бременна, а бебе номер 4 се чака да се появи на бял свят в края на месеца. Въпреки слуховете, че към този момент е родила, които се завъртяха в медийното пространство през последните две седмици, специфичният миг към момента не е настъпил, само че наближава. 

Известно е, че брачната половинка на Християн Гущеров не разгласява доста персонални фрагменти в мрежата, а по-скоро популяризира стилния си бизнес, само че в изявление за " Уикенд ", е проговорила за тежките моменти от четвъртата си бременност. 
                             

Светлана е откровена, че постоянно е желала да има четири деца и е безапелационна, че няма да има пето, откакто актуалната ѝ бременност, по думите ѝ, минава тежко. Дори споделя, че в случай че предходните ѝ бременности са били като тази, най-вероятно е нямало да се реши за четвърта.

Гущерова споделя още, че в първия триместър е била на легло, защото лекарите не ѝ разрешили да става и са се борили за задържане. Имала е и престой в болница, както и няколко боледувания. 

" С четвъртото дете към този момент в действителност разбрах какво е да си бременна ", обобщава русокоската.
                             

Вече е явен и полът на бебето - чака се да е момиченце и да се роди след 20-и юни. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР