Светлана Гущерова влезе по спешност в болница, видя Lupa.bg. Това

...
Светлана Гущерова влезе по спешност в болница, видя Lupa.bg. Това
Коментари Харесай

След заплахите с киселина: Гущерова влезе в болница – СНИМКА

Светлана Гущерова влезе по неотложност в болница, видя Lupa.bg. Това се случи броени дни откакто другар я заплаши да я залее с киселина. Не е ясно дали някогашната еротична моделка се е поболяла от нерви, дали някой е направил несполучлив опит да й направи нещо, или пък още веднъж е бременна. 

Преди дни русокоската написа:

„ Скъпи другари, разгласявам го обществено тук, тъй като се опасявам за живота cu! Вчера бях застрашена да бъда залята с киселина! Обърнах се за помощ и подпомагане и към полицията! Страхувам се освен за своя живот, само че и за децата си, брачна половинка ми и цялото ни семейство! Искрено се надявам органите на реда да одобряват драговолно случая и индивидът, който стои за всичко това, да получи заслуженото! “ – написа милионерската брачна половинка, а ден по-късно благодари за поддръжката и съпричастността.

„ Мили другари, позволете ми един съвет: Пазете се от „ другари “, те постоянно стават най-големите предатели “, написа в инстаграм Светлана и по този начин стая ясно, че най-вероятно заканите идват от близки до фамилията.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР