Светлана Гущерова разкри кой й помага в грижите за дъщеря

...
Светлана Гущерова разкри кой й помага в грижите за дъщеря
Коментари Харесай

Светлана Гущерова става майка за втори път

Светлана Гущерова разкри кой й оказва помощ в грижите за щерка й
Светлана Гущерова става майка за повторно. Плеймейтката и брачният партньор й работят за второ бебе. Щастливата майка признава, че желае да забременее оптимално бързо и да има още едно отроче. В края на февруари Гущерова роди дъщеричката си Анелия-Добромира. Малката принцеса остана известно време в кувьоз, защото беше прекомерно слабичка. Светлана и Анелия бяха изписани след престоя си в болничното заведение и сега са в чудесно здраве и са вкъщи.
Г-жа Гущерова към този момент няма самообладание да стане майка още веднъж.

„ Много желая отново да съм бременна. След раждането трябваше да мине известно време, до момента в който се възстановя, тъй като родих със секцио. Когато този интервал отмине, може още веднъж да се вършат опити за бебе “, споделя Светлана. Тя споделя също, че ще е щастлива да има две деца, само че три към този момент ще й дойдат малко множко и желае да се спре до единствено още едно отроче.
Гущерова описа, че за грижите за Анелия-Добромира разчита най-вече на майка си и не е наела детегледачки. Тя е срещу непознати дами да се грижат за бебето й, а и самата тя усеща, че има сили да се оправи. Съпругът на Светлана – Християн Гущеров също интензивно взе участие в грижите за щерка им – топли млякото за хранене и сменя памперси и му се получава доста добре.

По време на бременността Светлана е ходила на учебно заведение за майки. Там се обучавали да бъдат майки Никол Станкулова и Гери Малкоданска. Тогава Светлана посъветва всички бъдещи майки да се запишат на такова учебно заведение, тъй като в книгите няма задоволително информация.
След първичното бдене над бебето Светлана към този момент се отпуска и отделя време и за себе си. Постепенно Гущерова се завръща към остарелия си метод на живот, отделяйки повече време на капризи като коафьор и козметик, написа „ България през днешния ден “.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР