Светлана Гущерова показа, че където не я садиш, там никне...

...
Светлана Гущерова показа, че където не я садиш, там никне...
Коментари Харесай

Бомба: Не е за вярване къде и с кого заснеха Светлана Гущерова!

Светлана Гущерова сподели, че " където не я садиш, там никне "... Съпругата на Християн Гущеров нормално си седи у дома, както сама е признавала, или пътува някъде с мъжа си. Наскоро тя роди четвъртото им дете, а преди седмици се бе похвалила с сантиментална отмора със своя Мечо в чужбина.

Затова и никой не предполагаше, че ще я види тъкмо тук и тъкмо с тази личност. Бившата плеймейтка се подреди един до друг не с кого да е, а със самата Илиана Раева и то на шампионат по художествена гимнастика. Мдаа - нерде Ямбол, нерде... както и нерде Светлана, нерде гимнастика.

Но факт - Гущеровица получила покана да награди дребните бъдещи златни девойки, тъй като подаръците са били от личния й бранд. Мария Петрова - дамата на Боби Михайлов и Мария Гигова също са били измежду гостите, до които Светлето е имала достойнството да се допре. Тя даже се похвали, че е съумяла да замени няколко думи с Раева, въпреки че е доста любопитно защо имат да си хортуват двете...

Другото, което разискват потребителите в нета, е визията на Гущерова, която тук е лишена от нормалните филтри. И чудесно се вижда по какъв начин десетките пластични интервенции, направени по лицето й, не са й се отразили позитивно. Нещо повече - преди години русокоската изглеждаше надалеч по-свежа, естествена и симпатична.

Тагове: Илиана Раева Светлана Гущерова Християн Гущеров Мария Гигова Мария Петрова художествена гимнастика
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР