Светлана Гущерова похвали своята приятелка Теодора от Ергенът“, която се

...
Светлана Гущерова похвали своята приятелка Теодора от Ергенът“, която се
Коментари Харесай

Гледа деца и меси козунаци: Теодора от „Ергенът“ умее много неща, Гущерова я хвали – СНИМКИ

Светлана Гущерова похвали своята другарка Теодора от „ Ергенът “, която се оказа, че умее много неща. Брюнетката стана известна с присъединяване си в риалити шоуто, както и с това, че е студентка по право, само че и гледа деца. В нета някои заподозряха, че Теодора е детегледачка на децата на Светлана Гущерова.

Информацията не е доказана, само че е реалност, че двете са близки приятелки. Именно Гущерова показа фото на стори, на което виждаме два козунака. На фотографията тя е тагнала Теодора и още едно момиче, а това значи, че евентуално и двете са месили празничните печива.

 Instagram

„ Най-вкусните домашни козунаци “, написа към фрагмента Гущерова, а ние сме уверени, че са били такива. Явно Теодора и нейната другарка са репитирали преди идните празници. Козунакът е наложителна част от Великден, а както е видно мацките се оправят отлично.

19-годишната студентка по право другояче си гледа боразованието, инфлуенсърската кариера и не ѝ пука, че не е разкрила любовта в риалити предаване.

Наскоро Теди даже загатна, че към този момент е разкрила своята половинка, показвайки на стори първокласни дарове и букет от рози. Брюнетката не споделя повече детайлности за персоналния си живот, само че пък се е отдала на първокласни прекарвания. Отново на стори тя показа, че е отседнала в 5-звезден хотел в унгарската столица Будапеща. Не стана ясно с кого е била там, само че сигурно е била в приятна компания.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР