Светлана Гущерова е от дамите, които изключително много държат на

...
Светлана Гущерова е от дамите, които изключително много държат на
Коментари Харесай

Светлана Гущерова показа гардероба

Светлана Гущерова е от дамите, които извънредно доста държат на външния си тип и стайлинга си. Красавицата не крие, че огромна част от облеклата й са дело на най-хубавите международни марки, а обиколките из стилните бутици на Милано и Виена очевидно са я научили по какъв начин би трябвало да съхранява своите дизайнерски титли. Неотдавна се разбра, че около раждането на второто им дете, сем. Гущерови са се нанесли в нова къща, в чийто интериор доминират светлите цветове.



Не е ясно на какъв брой етажа е тя и с какъв брой стаи разполага, само че очевидно са премного, че цяла стая и то по никакъв начин не дребна, да бъде оборудвана като персонален дрешник на Гущерова.

В стилният храм на някогашната плеймейтка и сегашна бизнесдама всичко наподобява подредено по конец, издават сторитата й в Инстаграм, и по нищо не отстъпва на гардеробната на Ким Кардашиян, да вземем за пример. В последно време Гущерова употребява помещението и като фешън подиум и разхожда всред рафтовете с облекла пижамите от личния си бранд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР