Светът става все по-толерантен, независимо от проявите на омраза към

...
Светът става все по-толерантен, независимо от проявите на омраза към
Коментари Харесай

Какво говори сексуалният му фетиш за него

Светът става все по-толерантен, без значение от деянията на ненавист към особеното. Трябва да приемем, че те стават все по-малко с времето, а и с измененията в цивилизованите общества. Много табута от ден на ден отпадат спрямо минали времена. Хората се отпускат и стартират да имат вяра, че особеното не всеки път е неприятно или нездравословно, написа az-jenata.bg. Трябва всички да се научим, че всеки има право на лични желания без да го съдим.

Много хора имат своя полов култ. Сигурни сме, че дамите са любопитни да схванат какво значи всеки един полов култ, който мъжете имат. Нека да надникнем дружно зад тези дребни секрети:

Фетиш към стъпала

Това не е чак толкоз чудноват култ. Самият Елвис Пресли е имал подобен. Да харесваш гальовен и грациозен женски крайник с красиво ходило и тъничък гален, да вземем за пример, е по-скоро демонстрация на добър усет, в сравнение с култ.

Има обаче някои мъже, които са прекомерно вглъбени в женските крайници и стъпала. Те са кротки, не са рискови и са доста галантни. Има възможност да са вманиачени по поръчки на женски обувки онлайн.

Най-вероятно ще го срещнете в магазин за женски обувки просто да се шляе сякаш напразно. Възможно е и да работи там.

Кога би трябвало да бягате от него: когато стартира да ви купува купища обувки и да ви кара да дефилирате пред него единствено с тях.

Фетиш към садомазохизма

В духа на „ 50 нюанса сиво “ към този момент нищо от BDSM секса не може да се стори прекомерно доста. Истината е, че много хора се забавляват по този метод под завивките.

Тези мъже нормално са надълбоко потиснати прочувствено и се пробват да показват самочувствие в леглото, тъй като в другите сфери не съумяват. Често имат сложни за превъзмогване комплекси.

Къде можете да срещнете мъж, който има подобен култ? Вероятно в някои магазин за секс играчки или ъндърграунд клуб за хора, обичащи грубите игри в секса. Такива мъже се навъртат и към секцията с еротична литература в книжарниците.

Кога би трябвало да бягате от него: в случай че още на първата среща желае да ви завърже за леглото и да ви шляпа с бич, това несъмнено не е секси, в случай че вие не си падате тъкмо по това.

Фетиш към ексхибиционизма

Често сексът навън е доста секси. Мисълта, че може да ви заловен покачва парата много. Обществените места са съблазнителни и в случай че сте млада двойка неотдавна влюбени, това е един от идеалните способи за развлечение.

Тези мъже имат проблеми с обвързването. Интересът им бързо изчезва, когато сексът стартира да се трансформира в елементарна и монотонна връзка сред двама души.

Къде ще го срещнете? Най-често в парка.

Кога би трябвало да бягате: когато изиска от вас прекомерно натурална и нудистка демонстрация на публично място, или когато ви се наложи да обяснявате дейностите си пред полицията.

Фетиш към анимето

Анимето съставлява анимирана цветна версия на японските манга комикси.

Има мъже, които си падат по този вид анимация. Някои почитатели на анимето държат плакати на анимирани героини в стаята си, поставят ги като декор на десктопа на компютъра и телефона си, въобще – погълнати са от тях, съвсем като дребни деца.

Тези мъже постоянно не са пораснали изцяло в разбиранията си. Не са подобаващи за семейство и не са изключително виновни. Ако желаете да се сдобиете с дете, вместо с мъж, аниме-фетишистите са идеални за вас. С тази "малка " разлика, че дребните деца не фантазират за секс с героиня от аниме...

Къде ще го срещнете? Онлайн, несъмнено. Тези видове съвсем нямат действителен обществен живот. Всичко, което ги интересува, е онлайн.

Кога би трябвало да бягате: в случай че стартира да ви кара всякога да се обличате като някоя героиня от аниме. Това може да е секси понякога, само че в случай че сексът стартира да става неизпълним без това любовно преобразяване, значи е време да бягате.

Фетиш към четина

Тези видове обичат да допират нещо космато, наподобяващо животинска четина. В някои по-тежки случаи даже обичат партньорките им да се обличат като зайчета или котенца и да вършат секс в този тип.

Тези мъже имат подозрително минало, което нормално крие някакви контузии в детството.

Кога би трябвало да бягате: при всички положения, в случай че вие самите не обичате да ви обличат като пухкаво зайче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР