Светът се прощава с кралица Елизабет II, информира Нова тв.

...
Светът се прощава с кралица Елизабет II, информира Нова тв.
Коментари Харесай

Светът се прощава с кралица Елизабет II


Светът се прости с кралица Елизабет II, осведоми Нова тв. Траурната гала ще се състои в Уестминстърското абатство. На нея ще участват към 500 високопоставени политици, измежду които и българският президент Румен Радев. 
По-късно тленните останки на кралицата ще бъдат откарани в замъка " Уиндзор ", където след гала в стеснен кръг ковчегът ще бъде положен до този на брачна половинка ѝ принц Филип. 
Стотици хиляди хора се редиха на голяма опашка, за да отдадат респект към починалия монарх. 
" Тя изпъква в съзнанието ми като един от тези хора, с които общуваш и виждаш, че репутацията дава отговор на действителността. Спомням си, че кралицата ме предложения в замъка на чай. Шегувахме се, тъй като изяждах всичките бисквити, които ми даваше. Но тя беше същата онлайн, каквато споделяха че е - благоприлична, почтена и отдадена на дълга. Изказвам съболезнования на всичките й родственици. Това е загуба, която оставя огромна празнота. Понякога мислиш, че в никакъв случай няма да го преодолееш. Но както споделих на краля - тя ще е с него на всяка крачка ", сподели президентът на Съединени американски щати Джо Байдън. 
Заради погребението на Елизабет II Англия провежда най-мащабната полицейска интервенция в историята си.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР