Светът не се движи назад – той се движи напред.

...
Светът не се движи назад – той се движи напред.
Коментари Харесай

Бивш военен министър: На 24 февруари започна Третата световна война

" Светът не се движи обратно – той се движи напред. Трета международна война тече сега. Но тя е на първо място софтуерна и осведомителна. Путин се пробва да я върне към моделите на Втората международна война – това води до доста жертви. Но протичащото се в Украйна в най-голяма степен зарежда осведомителната война, която към този момент Путин загуби. Неговото разузнаване го подведе и то трагично ". Това съобщи в студиото на Нова телевизия някогашният министър на защитата Велизар Шаламанов.

" Трета международна война е част от заглавието на моята книга, която писах през 1914 година. Още тогава бях срещу да я озаглавим по този начин. Но моят сътрудник – американският историк Юрий Фелщински сподели: " Не, това е предизвестието за Трета международна ". И той се оказа прав ", уточни проф. Михаил Станчев, учител в Харковския университет.

По думите му на 24 февруари тази година е почнала Третата международна война. " И това е освен войната Русия против Украйна. Това е война против Европа, против цивилизования свят ", уточни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР