Светът на срещите често може да се окаже объркан и

...
Светът на срещите често може да се окаже объркан и
Коментари Харесай

5 грешки при срещите, които да не допускате

Светът на срещите постоянно може да се окаже комплициран и нерешителен. Нещата, които сте си мислели, че знаете, могат да се окажат цялостни нелепости, а индивида, с който излизате, тотална откачалка. В учебно заведение не ни учат по какъв начин вярно да излизаме на срещи, а когато пристигна моментът да го създадем, нямаме никаква визия какво се случва. За благополучие, има някои уроци, които могат да ни дадат насоки. Ето кои са те:

1. Не се появявайте инцидентно на място, на което знаете, че той ще бъде

За вас може и да наподобява нещо изцяло почтено и да ви кара да си мислите, че е закачливо и сладко, само че истината е, че това е ход, който ви кара да изглеждате доста много доста обезверени. Не го правете за нищо на света.

2. Не правете секс с сътрудник

Колкото и да е секси той, колкото и да ви харесва, не си позволявайте да спите с човек, с който делите едно работно място. Хората ще схванат и никога няма да гледат на вас по същия метод. Още повече, в случай че нещата посред ви не потръгнат, това ще провокира проблеми на работното ви място. Едно от разпоредбите, които наложително би трябвало да си поставите е да създадете граница сред персоналния и професионалния си живот.

3. Не бъдете този, който постоянно се обажда пръв

Защо би трябвало да вършите цялата работа? Ако желае да чуе гласа ви, той в действителност ще ви се обади.

4. Не бъдете постоянно разполагаем

Не става въпрос за " преследването " ; става въпрос за грижата повече за себе си и за вашето време. Те би трябвало да са преди всичко преди него и известията му. Животът не се върти към него и не зависи от това дали той желае или не внимание.

5. Не заплашвайте да си тръгнете единствено тъй като сте се скарали

Оценявайте връзката си и времето с вашия човек повече от това. Всички се карат. Заплахата да напуснете връзката си е лесна забележка, която всеки прави в даден миг, само че това не е здравословно. В края на краищата, връщането след абсурда ще ви аргументи повече щета, тъй като и двамата в никакъв случай няма да съумеете да се справите с проблемите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР