Светът на маркетинга се развива с безпрецедентна скорост, воден от

...
Светът на маркетинга се развива с безпрецедентна скорост, воден от
Коментари Харесай

Kак използването на AI може да стимулира иновациите в маркетинга

Светът на маркетинга се развива с невиждана скорост, воден от напредъка на технологиите и изменящото се държание на потребителите. Тъй като компаниите се стремят да изпреварват кривата, от решаващо значение е да се разбере трансформативният капацитет на нововъзникващите трендове и да се употребяват за стимулиране на успеваемостта на маркетинга.

Webit Summer Edition, което ще се организира на 28 юни в София, афишира, че Джон Киърън (System1 Group PLC) и Саймън Тун (Interbrand) са част от лекторите, които ще хвърлят светлина върху бъдещето на маркетинга и силата на AI.
 Джон Киърън
Джон Киърън, визионерската мощ зад System1 Group PLC, е специалист в региона на маркетинга и рекламата и притежател на влиятелната премия на Ernst & Young „ Предприемач на годината “.

System1 Group PLC e избирана неведнъж за „ Най-иновативна компания за пазарни изследвания “. По време на изявата си на Webit, Джон ще изследва трансформиращия капацитет на AI-асистираната креативност за повишение на маркетинговата доходност. Въз основа на богатия си опит той ще показа хрумвания за главните качества за предприемаческия триумф и по какъв начин потреблението на AI може да подтиква нововъведенията в маркетинговата промишленост.

Саймън Тун носи над 20 години консултантски опит в региона на маркетинга и бизнес тактиката.
 Саймън Тун
Със незабравим опит в партньорствата с най-хубавите международни марки, Саймън е управлявал екипи от висши мениджъри към невиждан триумф в Европа, Съединени американски щати и Китай. Сега той е основен изпълнителен шеф на Interbrand за Централна и Източна Европа и е виновен за стратегическото развиване и напредък на компанията в този динамичен район. На Webit той ще даде скъпа информация за стратегическото развиване, нововъведенията и цифровата промяна. Публиката ще придобие по-задълбочено схващане за това по какъв начин да подтиква растежа и да издигне своята марка в непрестанно развиващия се маркетингов пейзаж.

Не пропускайте опцията да придобиете скъпи познания, да се свържете с водачи в промишлеността и да изведете своя бизнес на идващото равнище. Можете да закупите своя билет за Webit тук:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР