Светът е голям и странни истории дебнат отвсякъде! Такава е

...
Светът е голям и странни истории дебнат отвсякъде! Такава е
Коментари Харесай

Тя стана милионер от OnlyFans, а гаджето ѝ помогна да стане истински хит сред мъжете

Светът е огромен и странни истории дебнат отвред! Такава е и тази на 20-годишната Миа Карина, която обаче в банковата си сметка има над 2,5 млн. $ с помощта на своя OnlyFans профил.

Нещо повече - тя е обвързана и точно нейният другар е този, който я е предиздвикал да си направи профил в платформата. 

Миа дебютира в OnlyFans през 2019 година, когато схваща какъв брой доста пари вършат другите там. Родом от Чили, Миа заживява в Малта, където печели към 1500 евро на месец от работата си в хотел. Там обаче среща приятеля си, Марк, който я предизвиква да стартира да се снима за OnlyFans, с цел да припечели повечко. Все отново 1500 евро не са по никакъв начин доста за страна като Малта!

Виж още: Размерът има ли значение? Дениз Хайрула с отговор на този въпрос, къде се демонстрира гола и още 

" Първоначално, когато Марк ми даде концепцията, бях любопитна, само че и доста обезпокоена да го направя. Но животът в Малта не е по никакъв начин на ниска цена и парите ни трябваха ", спомня си OnlyFans звездата. 

Миа в началото почва да качва фотоси и видеа, на които не се вижда лицето ѝ. Първия месец печели 2600 $, а след това парите почнали да стават от ден на ден и повече. Така в един миг тя почнала да печели по над 12 хиляди $ на месец, само че същинското замогване почнало с локдауна.

Виж още: Звезден рожденик: Венцислава Тафкова с вманиачен ваучър до зори, замая всички мъже с новото деколте 

Сега Миа печели приблизително по 250 хиляди $ на месец и към този момент е милионер. По думите ѝ най-хубавото на работата в OnlyFans е, че тя самата си е началник и има свободата да прави каквото изиска, когато изиска. 

Приятелят ѝ пък в началото се тормозил какво ще си помислят хората, само че пък през днешния ден връзката им с Миа е по-силна от всеки път и той даже промотира OnlyFans профила на приятелката си в своите канали в обществените мрежи.

Изображение: https://www.instagram.com/thenakedtraveler_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР