Светът е голям и интересни ситуации от реалния живот дебнат

...
Светът е голям и интересни ситуации от реалния живот дебнат
Коментари Харесай

Жена роди близнаци, а лекарите и мъжът й онемяха щом видяха бебетата СНИМКИ

Светът е огромен и забавни обстановки от действителния живот дебнат на всички места. Но замислялите сте се какви ли не странни обстановки могат да се случат и в родилното разделяне. Е, отговорът е – всевъзможни!

Така да вземем за пример преди време от jenata.blitz.bg споделиха историята на Мелания и Джон, която озадачи всички . Малко по-късно раждането на близнаци в Китай и последвалия ДНК тест докара до сериозен фамилен разкол .

Но техните истории се оказват нищо пред претърпяното от 31-годишната нигерийка Стейси. Тя й брачният партньор й Бабаджиде, които живеят в Лагос, към този момент имали 5-годишна щерка Демиладе, когато дамата научила, че още веднъж е бременна.

Щастието било огромно, а когато научили, че чакат близнаци момчета родителите били на седмото небе от наслада. Усмивките на лицата им обаче замръзнали щом бебетата се появили на бял свят.

Новороденото бебе от тези СНИМКИ 18+ подлуди света

„ През цялата бременност всичко бе наред. Децата се развиваха обикновено. Получих контракции и бях призната в болница. Раждането бе обикновено “, спомня си Стейси, която влезнала да ражда февруари предходната година.

Тя показа,че на бял свят първи се появил Даниел: „ Той бе с тъмна кожа и кафяви къдрици – бебе фантазия. Приличаше извънредно доста на кака му. Минута по-късно се роди и Дейвид. Тогава обаче настана блъсканица в родилното. Лекарите не знаеха какво да ми кажат, какво да правят… само че в началото не ми демонстрираха второто момченце “.

Татко видя бебето си и загуби подарък слово! Лекарите не могат да обяснят феномена (СНИМКИ)

След като медиците й посочили момчето младата майка не знаела по какъв начин да реагира. Реакцията на мъжа й също била шокираща.



Какво тъкмо се е случило с второто им новородено близначе, както и за какво то и братчето му се трансфораха в международни звезди ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР