Свекърва и снаха – една истинска история за отношенията между

...
Свекърва и снаха – една истинска история за отношенията между
Коментари Харесай

Свекърва и снаха – поучителна история

Свекърва и снаха – една същинска история за връзките сред тях

Родих трима сина, всички те пораснаха, приключиха учебно заведение, откриха си работа и по-късно се ожениха. Те сътвориха фамилии.

Един ден посетих най-големия си наследник и го помолих да прекарам нощта при тях. На идната заран помолих снаха ми да ми донесе вода. Тя ми донесе огромна чаша. Изпих малко вода и разлях останалата вода върху постелките на леглото, където спах.

Когато снахата донесе утринния чай, аз й споделих, че съм се напикала по време на сън, че това постоянно се случва на възрастните хора. Когато ме изслуша, с висок звук стартира да насочва грозни и унизителни думи по мой адрес и най-после жестоко ми сподели, че би трябвало да изпера спалното долни дрехи.

Ако това се повтори, към този момент няма да ми разрешават да преспивам у тях. Опитах се да скрия гнева и разочарованието си, а по-късно изпрах чаршафите и ги сложих да изсъхнат. След това си потеглих.

Същия ден посетих междинния си наследник и прекарах нощта при тях. Повторих същото нещо. Снахата в наличието на междинния ми наследник, викаше ми и ме наскърбяваше, а синът ми беше просто въздържан наблюдаващ. Дори не си направи труда да отбрани майка си.

Напуснах дома им и се насочих към най-малкия си наследник. Прекарах нощта при тях и още веднъж излях останалата вода върху постелките на леглото, на което спах.

Когато най-малката снаха влезе в стаята с чай, аз й споделих, че спалното долни дрехи е мокро. Тя ми сподели да не се смущавам и че това постоянно се случва на възрастните хора.

След това тя изпра чаршафите и ги просна.

Отидох в магазина за златни бижута и купих доста скъпи бижута за снаха си. След известно време и тримата синове пристигнаха със фамилиите си на обяд в дома ми. След обяда сложих на масата скъпите златни бижута, на които всички се възхищаваха.

Тогава им споделих, че когато прекарах нощта при тях, разлях вода върху постелките и че това въобще не е урина. Синовете и снахите се спогледаха изумени. Взех скъпите бижута и ги подарих на най-малката снаха, като споделих: “Бог ми даде щерка. ”

Вижте още: Картофи с яйце и зелен лук

Това е щерка ми, с която, в случай че Бог отреди ще доживея до старини и ще прекарам последните дни от живота си, с цел да може да ми обезпечи нужните грижи и внимание. Тогава по-големите двама сина погледнаха дамите си с упрек и отчаяние.

Това е една същинска и показателна история за връзките сред свекърва и снаха.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР