Сватбите са ни любими, особено когато говорим за известни двойки.

...
Сватбите са ни любими, особено когато говорим за известни двойки.
Коментари Харесай

Трите най-луди сватби в България: Тези звезди се венчаха на нестандартни церемонии

Сватбите са ни обичани, изключително когато приказваме за известни двойки. У нас е имало доста обилни церемонии, само че някои блестят с особена нестандартност и абсурден разкош. Да забележим кои са:

1 Нестандартни местоположения – Луиза избра морето, а Духовникова Балкана

Когато приказваме за арт сватби на ексцентрични местоположения в класацията ни водят Луиза Григорова и Теодора Духовникова. Луиза се врече на обичания си Мартин Макариев на скрито място на морския бряг.

Виж още: Моника Валериева си пада по сериен палач?! Моделката сподели котето

Теодора Духовникова пък избра още по-странно място, с цел да се омъжи за половинката си Стефан. Двамата се венчаха в българското село Лещен, а тъкмо в среднощ Теди изгонила всички посетители, качила се боса на масата и изпяла акапелно на Стефан красива национална ария.

2 Мега първокласните – Светлана Гущерова, Николета и Цеци Красимирова

Едни от най-лудите сватби несъмнено са тези, за които са изхарчени безусловно милиони. Начело на класацията ни застават обилната женитба на Християн Гущеров със Светлана и безспорно една от най-скъпите сватби на 2019 година на някогашния модел.

Виж още: Животът ѝ e поп-фолк: Тита наду джуките и желае да живее като кукла

Цеци Красимирова и американския милионер Майкъл Струмейтис. Те минаха под венчило в ренесансовия замък от 19 век Finca Mas Solers, в плажно градче край Барселона, а сватбеното празненство, на което бяха поканени към 300 посетители от целия свят струваше близо два милиона $.

Добавяме и сватбата на към този момент някогашните Николета Лозанова и Валери Божинов, единствено поради сватбената рокля на Ни Ло, която е същата като тази на Кари Брадшоу в „ Сексът и града “ и е безспорен оригинал на Вивиан Уестууд за десетки хиляди.

3 Екстремни – Зорница-София яхна кон дружно с Гущера

Напълно луда, странна и друга беше сватбата на българската режисьорка Зорница-София. Тя направи церемонията в ранчо, а попът венча нея и брачна половинка ѝ Петър, яхнали коне. Зорница и каскадьорът Петър, прочут като Гущера са дружно отдавна, като двамата имат доста рискови занимания – езда, планинско катерене, хвърчене с парапланер и какво ли още не.

Виж още: И нея я тунингова! Новата на Джизъса - с нов нос, Полина се похвали с нова работа

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР