Сватбата на най-богатия в историята ни президент Росен Плевнелиев и

...
Сватбата на най-богатия в историята ни президент Росен Плевнелиев и
Коментари Харесай

Плевнелиев се ожени с предбрачен договор, а тъщата аха да плати сватбата

Сватбата на най-богатия в историята ни президент Росен Плевнелиев и някогашната синоптичка Деси Банова е била предшествана от сватбен контракт, в който са били конкретизирани до най-малки детайлности кой какво получава при възможен бракоразвод, научи HotArena.

Напук на упованията, концепцията била на бременната в шестия месец булка, която поискала всичко да бъде регламентирано, с цел да не я упрекват, че е златотърсачка. 

  

Плевнелиев се съгласил да заверят пред нотариус документа, който съдържал няколко клаузи. Договорът е подписан още на 16 май, месец преди сватбата, в адвокатската фирма на един от огромните софийски нотариуси. В него категорично била конкретизирана цената на компенсацията при бракоразвод по виновност на един от двамата. 

В случай на разлъка по виновност на някогашния държавен глава, Деси получавала по 50 000 лева за всяка година от брака им . При бракоразвод по виновност на някогашната синоптичка , която прибави семейството Плевнелиева с тиренце към своята, тя прибирала единствено солидна прехрана за сина им . Както е по българското законодателство, всичко, което придобият след встъпването им в брак, ще се дели на две при възможна разлъка. 

Плевнелиев не упорствал новата му брачна половинка да одобри семейството му, само че тя била безапелационна, че го желае. „ Аз съм последната от фамилия Банови. Жив е и дядо ми, който е на 91 години. Мисля, че е хубаво да приема и неговата, тъй че ще приема и двете ”, показа преди венчавката Банова. 

Според осведомени, президентът персонално избрал датата на сватбата им (17 юни) след консултация със звездите. Както е известно, първият бизнес на Плевнелиев с компания „ Ирис интернешънъл ” е правене на хороскопи, а хората се редят на опашки, с цел да надникнат в бъдещето си. За младоженецът сватбата бе трета по ред, а Деси за първи път облече булчинска рокля. Сред гостите бяха майката на младоженката Лили Шопска, щерка й Йоанна, двамата синове на Плевнелиев – Асен и Павел, както и кумовете.

Имената им не бяха огласени, само че съгласно източник на „ Уикенд ” са другари и на двамата. Първоначално за кумове били поканени Иво Прокопиев и брачната половинка му Галя, само че те отказали, защото са близки другари и с предходната жена на президента Юлиана. Прокопиев обаче е участвал на сватбената гала, само че без жена си, допълват информаторите на „ Уикенд ”. 

Колкото и семпла да наподобява сватбената рокля на булката, тя коствала над 5000 лева Тъщата на Плевнелиев, която е основен специалист в Регионална инспекция за опазване на околната среда, изненадала новото семейство с великодушен подарък за към 10 000 лева Лили Шопска им подарила другоземен воаяж до Малдивите – обичана дестинация на манекенки и новобогаташи. Майката на някогашната синоптичка се договорила с туроператорската компания датата да бъде определена от младоженците.

Те възнамерявали да се възползват от почивката след раждането на бебето през септември. Тъщата дала обещание да поеме грижите по малчугана, както и по 7-годишната си внучка Йоанна. Г-жа Шопска даже предложила на своя шурей да заплати половината от масрафа по сватбата, само че той изрично отказал

Заради напредналата й бременност се отказала от обилна женитба. 7-годишната й дъщеря Йоанна от връзката й с предприемача Ивайло Граховски, приела с наслада новината, че ще става кака и изявила подготвеност да оказва помощ след появяването на бебето. Плевнелиев също уведомил двамата си сина Асен и Павел, че ще имат още един брат. Момчетата обаче били много чувствителни на тази тематика, защото, както е известно, през 2015 година те изгубиха най-големия си брат Филип поради рядко заболяване на сърцето. 

Той организира един почтен и прям диалог с тях. По-големият му наследник попитал: „ Тате, единствено ми кажи къде ще спи бебето ”. Росен го успокоил, че няма да го чуват, когато плаче. Смятам, че и те се радват на тази вест. Разбира се, те са момчета, чакам помощта да пристигна от Йоанка. Сигурно по този начин ще е първите два дни, след това ще каже: „ Оправяйте се! ”, разкрива младоженката. 

Преди седмици тя излезе в майчинство, което съответства с лятната почивка на рубриката й „ Истории на триумфа с Деси Банова ”. Новоизлюпената водеща не възнамерявала да се отхвърля изцяло от работата си, само че към този момент не било ясно тъкмо по кое време ще се върне в ефир.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР