Сватба между Кристин и Тото няма да има! Рядко срещан проблем

...
Сватба между Кристин и Тото няма да има!
Рядко срещан проблем
Коментари Харесай

Кристин разби Тото! Няма да се омъжи за него, въпреки че му роди второ дете

Сватба сред Кристин и Тото няма да има!
Рядко срещан проблем е дамата в една връзка да не желае брак, а мъжът да желае. Това обаче явно се случва в любовната спекулация сред Йонислав Йотов и Катрин Петринска.



Вчера двойката се снабди с второ дете. Самата Катрин оповести новината, само че това, което написа, значително разкри, че тя не планува женитба с Тото от „СкандаУ“.

„Най-великото ми достижение като жена! Всичко друго може да изчака.“, са думите на Петринска в Инстаграм под фотографията с бебето.

Веднага потеглиха тълкования на написаното от нея. Счита се, че във втрото изречение тя засяга сватбата с Тото, която „може да почака“.

Според мълвата Кристин не желае да се омъжи за Тото, тъй като се опасява, че той ще й изневери и ще се наложи да даде доста пари за бракоразвод. Затова й е по-удобно да живее с него на фамилни начала и да може да си тръгне безпробемно, в случай че той я съобщи.

Страховете на Кристин не са без съображение. Тото е прочут коцкар. Именно негова невярност постави завършек на предходната му доста сериозна връзка – с красивата Яна.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР