Свързването с вашата аудитория и изграждането на вашата клиентска база

...
Свързването с вашата аудитория и изграждането на вашата клиентска база
Коментари Харесай

Страхотният уебинар

Свързването с вашата публика и построяването на вашата потребителска база може да бъде малко объркващо в тази цифрова ера. Един от най-мощните и лесни способи за реализиране на това обаче е посредством страхотна виртуална презентация или уебинар. С уебинар можете бързо да изградите доверие измежду аудиторията си и да достигнете до огромен брой хора по едно и също време. Преди да започнете да употребявате уеб семинари за разгръщане на бизнеса си, значимо е да разберете разликата сред добър и неприятен уебинар.

Според треньорът по реторика Колин Бойд има няколко елементарни, само че доста ефикасни неща, които освен усъвършенстват прекарването за аудиторията, само че и водят до поток от клиенти в края на вашата презентация. Ето три хрумвания, които той предлага за построяването на страховит уебинар. 

Усилете образното прекарване уеб

Хората са мощно образни същества и е значимо да употребявате това във ваша изгода. Колин предлага да създадете слайд дек, в който не се наблята прекалено много върху думи, точки и данни. Вместо това използвайте слайдове с красиви изображения и метафори, които усилват вашите съществени опорни точки. Вместо да пишете по-голямата част от скрипта си върху слайдовете, използвайте огромни фотоси или къси систематизирания, с цел да засилите силата на вашата позиция.

Вливайте продажбите си (не го превръщайте в стъпка за продажба)

Ако желаете да употребявате уеб семинари, с цел да привлечете клиенти, една от най-трудните елементи е намирането на точния баланс сред даване на наличие и продажба на вашите артикули. " Обикновено хората бъркат, тъй като доставят прекомерно много съдържание с указания и по-късно насочат корав звук в края на изявлението си. Това оставя неприятно усещане в публиката. ", споделя Колин. 

Вместо това Колин предлага да създадете наличие, което обезпечава стойност и в същото време усилва желанието за доходи от вашите услуги. Това той назовава продажба на инфузия. Вместо да помолите публиката единствено най-после да купи вашата стратегия, бихте поискали по-малки задължения през цялата презентация. Това слага публиката в психическо положение на инерция. Така че, в случай че решите да предложите програмата си най-после, това е разумното последващо решение в съзнанието на вашата публика. 

Стартирайте виртуалната си презентация като събитие онлайн

Трябва да създадете огромен звук към вашите уеб семинари и виртуални събития, тъй че вашата аудитория да се появи подготвена да учи и да предприеме дейности. По-конкретно, това може да включва поредност от имейли или текстови известия, които осведомят за страхотните неща, които те ще научат, в случай че участват на събитието. Ще желаете да помислите и за прекарването след събитието, което, в случай че продавате артикул, ще включва поредност от имейли или текстови известия, които ги насочват към всяка специфична оферта, която имате.

Колин споделя, че нормално можете да удвоите броя на продажбите, които получавате с вашата следваща имейл поредност, тъй че не правете грешката да мислите, че събитието е завършило, когато презентацията ви завърши. В момента имате невероятната опция да употребявате уеб семинари, с цел да се свържете с вашата публика и да привлечете хората във вашите стратегии. Използвайте тези три хрумвания, с цел да генерирате по-голяма публика и в последна сметка повече клиенти във вашия бизнес. 

Източник: Дейв Керпен, основател и основен изпълнителен шеф на Apprentice за

Превод и редакция: Нели Тодорова
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР