Свързваме Кристин Дейвис най-вече с образа на Шарлот Йорк от

...
Свързваме Кристин Дейвис най-вече с образа на Шарлот Йорк от
Коментари Харесай

„Чувствах, че моето дете е някъде там“: Как Кристин Дейвис сбъдна мечтата си да стане майка

Свързваме Кристин Дейвис най-много с облика на Шарлот Йорк от „ Сексът и градът “. Хитовият сериал на HBO неотдавна означи 25 години от премиерата си, а около излизането на втория сезон на продължението „ Просто ей по този начин “ ползата към него става все по-голям.

От самото начало на сериала, който промени вечно визията за дамите в малкия екран, Шарлот е върла романтичка, която мечтае за принца на бял кон, идеалния дом и съвършеното семейство. И макар че се сблъсква с тествания и научава скъпи уроци по пътя, чаровната героиня получава своя благополучен край с любящ брачен партньор и прелестни деца.

Житейският път на 58-годишната Кристин е малко по-различен. Тя в никакъв случай не се е омъжвала, само че това не е попречило да сбъдне фантазията си да стане майка. Освен това от повече от 10 години е отдадена на благотворителни начинания, помагащи на хората и слоновете в Африка.

В галерията проследихме пътя на актрисата към решението да бъде самотна майка на двете си осиновени деца, които през днешния ден са целия ѝ свят :
 Как Кристин Дейвис сбъдна фантазията си да стане майка  Как Кристин Дейвис сбъдна фантазията си да стане майка  Как Кристин Дейвис сбъдна фантазията си да стане майка  Как Кристин Дейвис сбъдна фантазията си да стане майка
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР